Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-10-2014 16:18

Sprawdzę, ale wydaje mi się, że nie da się.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-10-2014 18:00

Widzę, że moja propozycja się chyba nie spodobała.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-10-2014 18:07

Spodobała się icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-10-2014 19:16

Asmod96 napisał(a):

Nie do końca wiem,czy było, ale czy możliwa jest implementacja Tapatalka na forum? icon_wink

Szkoda na to czasu - to coś jest takie słabe, że aż zastanawiam się nad wywalenim tego czegoś ze swojego smartfona icon_smile a tak poza tym, to Tapatalk chyba działa tylko na forach phpBB icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
01-10-2014 20:05

AG napisał(a):

Asmod96 napisał(a):

Nie do końca wiem,czy było, ale czy możliwa jest implementacja Tapatalka na forum? icon_wink

Szkoda na to czasu - to coś jest takie słabe, że aż zastanawiam się nad wywalenim tego czegoś ze swojego smartfona icon_smile a tak poza tym, to Tapatalk chyba działa tylko na forach phpBB icon_smile

Nie krępuj się, mi się wygodnie z tego korzysta icon_wink Tym bardziej, że szybciej ładują mi się fora, bo nie ma teł czy innych skryptów icon_razz.gif
Ale szkoda, jeśli Tapatalk nie działa na PHP-Fusion, niemniej jednak przeżyję jakoś..
Awatar
bardzo ważna osoba
29-10-2014 13:49

Czy Wy również macie takie coś?

[center]
i.imgur.com/OGWZhqu.jpg

i.imgur.com/K9D3lgQ.jpg
[/center]
Awatar
ważna osoba
29-10-2014 13:53

Nie a z czego wchodzisz na stronę ?icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-10-2014 13:55

U mnie również jest wszystko w porządku.
Udostępnij ten temat