Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info
U mnie też działa, ale jest trochę Uciążliwe i często mnie denerwuje korzystanie strony z telefonów, a drugiej strony jest to wygodne, bo nie trzeba siedzieć cały czas przy kompie. Według mnie dobra wersja mobilna ułatwi korzystanie
A kto Ci każe siedzieć przy komputerze? Ja sam sporo czasu spędzam na telefonie czy tablecie, jeśli chodzi o Internet i nie narzekam. Także w przypadku tej strony.
Dobra. Wam nic nie można zaproponować, bo odpowiedz jest z gory znana. A przecież jakby powstała wersja mobila przecież będzie można wybrać stronę pełną czy mobilna. A po drugie trzeba wyjść też do czytelników, ktorzy odwiedzają i czytają newsy.
Mi również pełna wersja strony działa bez problemu na smartfonie, ale skoro coraz więcej serwisów ma wersje mobilne, to czemu my mamy być gorsi? Jestem za jeśli nie byłoby z tym problemu