Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
stały bywalec
02-10-2011 21:21

Proponuję zablokować możliwość zmiany nicka, o ewentualne zmiany trzeba by było zapytać MNa, dodając konkretne powody zmiany.
. Bardzo dobry pomysł.Też chciałem to kiedyś zaproponować.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 21:23

Sprawa wspólnego konta chyba nie jest wykonalna, ale popatrzę. Natomiast blokada zmiany nicka jest jak najbardziej możliwa, tylko nie wiem, czy jest sens ją wprowadzać.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-10-2011 21:25

Tak "na zaś" by można było wprowadzić, przy okazji odstraszyłoby to potencjalnych trolli i spamerów.
bardzo ważna osoba
02-10-2011 21:25

No i przeglądając rozmowę w SB, proponuję zrobienie małego panelu gdzieś na dole strony o tym "Kto dzisiaj obchodzi urodziny". Przydatne rozwiązanie, według mnie icon_wink.

(Nie wiem, czy już kiedyś ktoś tego nie proponował, mam takie małe deja-vu, no ale mniejsza z tym icon_wink.)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 21:31

Już zostało to wprowadzone icon_smile. Działam ekspresowo icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-10-2011 21:32

Popieram pomysł @Mimin96
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 21:32

No dobrze, mogę zablokować edycję nicków, skoro chcecie icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
24-10-2011 22:29

Proponuję utworzyć wyszukiwarkę artykułów, która umożliwiałaby wyszukanie artykułów zawierających treści podanych jako zapytanie.
Udostępnij ten temat