Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2015 20:16

Zauważyliście pewnie że strona jest szersza. To tez dlatego czcionka jest większa i czytelniejsza. Jakby to wyglądało z mniejsza czcionka?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2015 23:59

Kolegom chyba chodzi głównie o czcionkę przy newsach z datą i tymi informacjami o autorze itp. Ale to chyba w sumie można zmniejszyć icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-02-2015 00:04

Nie. Chodzi także o czcionkę treści. Czyli o praktycznie wszystko. Przynajmniej dla mnie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-02-2015 00:11

Kwestia gustu. Sam nie wiem. Minimalnie można zmniejszyć, ale bez przesady.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-02-2015 00:14

Najlepiej na takie same wartości, jakie są przy Default.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
18-02-2015 00:22

Nie zaszkodziłoby zmniejszyć ogólnie czcionki całej treści, ale jak dla mnie najbardziej przydałoby się ją zmniejszyć właśnie w tych miejscach, o których pisałem icon_wink Nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć dlaczego, ale po prostu dziwnie to wygląda jak jest teraz icon_wink
bardzo ważna osoba
18-02-2015 06:08

Taki jest charakter nowego stylu jest większa, jaśniejsza i czytelniejsza. Szybko można do niej się przyzwyczaić. Jak ma być "wszystko" podobne do starej, to po co te zmiany? Albo zmienić całość, albo latać stara.
Awatar
ekipa moderatorska
18-02-2015 12:06

Według mnie czcionka jest odpowiednia, wygląda to bardziej czytelnie niż w starym stylu i bym nic w tej kwestii nie ruszał.
Udostępnij ten temat