Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-02-2015 19:19

Tak, nie zostanie skasowany, będzie można wybierać. Zresztą, już można ustawić skórkę na Valencia_Mag i wtedy te zmiany nie obejmą takiej osoby icon_smile. Jak ktoś ma ustawione Default to skórka mu się w poniedziałek sama zmieni na nową.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-02-2015 20:10

To bardzo fajnie, bo mnie osobiście to nowe coś nie przypasowało do gustu.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
18-02-2015 20:15

Jeszcze co do nowej skórki, to skoro na górze są społecznościowe ikonki to nie wiem, czy panel "Znajdź nas" ma rację bytu icon_wink Chociaż w sumie chyba jedno nie wyklucza drugiego i właściwie to nic nie przeszkadza icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-02-2015 20:17

Zostanie on w poniedziałek zmodyfikowany icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-02-2015 20:19

przemekp napisał(a):

Jeszcze co do nowej skórki, to skoro na górze są społecznościowe ikonki to nie wiem, czy panel "Znajdź nas" ma rację bytu icon_wink Chociaż w sumie chyba jedno nie wyklucza drugiego i właściwie to nic nie przeszkadza icon_smile

Ale dublować tego samego umiejscowionego dosyć blisko siebie nie ma raczej sensu.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-02-2015 20:19

Moim zdaniem ma sens, co najwyżej można by wywalić z niego te ikonki, które przekierowują na oficjalny profil YT, FB, G+, TT, kanał RSS, bo to jest to samo co u góry po prawej w nowej skórce. A te buttony mogłyby zostać nienaruszone, bo dzięki nim szybciej wzrasta liczba osób na tych trzech portalach "social media".
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
18-02-2015 20:23

MN napisał(a):

Zostanie on w poniedziałek zmodyfikowany icon_wink.

Aha, czyli jednak dobrze myślałem, że trochę to dziwne icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
18-02-2015 20:25

PC napisał(a):

Moim zdaniem ma sens, co najwyżej można by wywalić z niego te ikonki, które przekierowują na oficjalny profil YT, FB, G+, TT, kanał RSS, bo to jest to samo co u góry po prawej w nowej skórce. A te buttony mogłyby zostać nienaruszone, bo dzięki nim szybciej wzrasta liczba osób na tych trzech portalach "social media".

To przyciski tak, mogłyby tam zostać, ale bez dubli logotypów. Wtedy zamiast "Znajdź nas" można by to nazwać jakoś inaczej, bo jakby były same przyciski do polubienia na tych portalach, to nie przekierowałyby na te strony. "Social Media" czy jakoś tak można by nazwać.
Udostępnij ten temat