Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

wkręcam się
09-03-2015 19:48

A nie byłoby możliwości dodać takie małe loga forum i light icon_question

oi58.tinypic.com/xp1091.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
09-03-2015 19:50

Lepsze byłoby po prostu dodanie logotypu 1pforum, ale w takim stylu co obecnie jest logo tvpolsat.light i tyle.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-03-2015 20:04

Zastanówcie się jakiej wielkości byłby loga forum i lajta gdyby były w takiej formie jaką zaprezentował Snickers_ - były by nieczytelne

co do uwagi Emila: nie uważasz że trochę głupio wyglądało by jakby było: >>forum tvpolsat.info tvpolsat.light<< ? dwa tvpolsaty( icon_green ) obok siebie ?

Testowałem takie coś ale wyglądało to źle
Awatar
ekipa moderatorska
09-03-2015 22:43

Podoba mi się jak teraz ten pasek się przewija. Tak delikatnie. icon_smile
bardzo ważna osoba
10-03-2015 16:34

Miałem się nie udzielać, ale teraz 1npinfo wygląda bombowoicon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-03-2015 16:40

Bardzo dziękujemy. To zasługa piterFana i KM, który przygotował graficzny projekt paska. Jest to naprawdę bardzo wszystko dobrze pomyślane.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-03-2015 15:22

Problem z obrazkami został wyeliminowany. Jeśli ktoś nie ma wszystkich obrazków, powinien wyczyścić dane przeglądarki. Przepraszam za problemy, jednak nie wynikały one z naszej winy.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-04-2015 21:12

Jest szansa, żeby szukajka na górze szukała też po tagach? Np. teraz dla próby wpisałem w szukajkę #itv, to nic mi nie znalazło.
Udostępnij ten temat