Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-04-2015 18:22

Wyszukiwarka tagów. Dostępna też w Nawigacji: http://tvpolsat.i...p?taglist=
Awatar
bardzo ważna osoba
21-04-2015 19:31

O, dzięki. icon_smile
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-08-2015 14:02

Mam propozycję dot. shoutboxa:

Ustawienie, aby odświeżanie było automatyczne co 10 s (bez wyboru opcji ręcznego odświeżania i czasu automatycznego odświeżenia (5,10,15 s))

Ułatwiłoby to komunikację na czacie, a użytkownicy mieliby aktywne wiadomości..

Poza tym ustawienia shoutboxa dotyczące odświeżania wiadomości resetują się przy każdym odświeżeniu strony.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-08-2015 14:31

Poland / MK powraca, ale nie może pisać postów na forum i w shoutboxie. Może tylko komentować newsy. Jeśli zobaczycie jakikolwiek jego wpis na forum lub w shoutboxie, proszę o kontakt. Wtedy natychmiast zostanie zbanowany. Aczkolwiek obiecał mi, że nie będzie pisał, więc zobaczymy icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2015 09:59

Proponuje dodać do shoutnoxa dźwięk wiadomości icon_wink
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2015 11:47

Krzysiek_46, Popieram! icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-08-2015 12:05

Krzysiek_46 napisał(a):

Proponuje dodać do shoutnoxa dźwięk wiadomości icon_wink

Pisałem ci już - jak byłby duży ruch na shoutboxie to każdy miałby dyskoteke w słuchawkach, a przecież nie każdy w danej chwili chce korzystać z sh-boxa.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2015 12:07

Ale to może równie dobrze być z możliwością wyłączenia jak ktoś nie chce słyszeć tego dźwięku.
Udostępnij ten temat