Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2015 12:50

PC napisał(a):

Ale to może równie dobrze być z możliwością wyłączenia jak ktoś nie chce słyszeć tego dźwięku.

Zgadza się dla tych co nie chcą to niech będzie możliwość wyłączeniaicon_smile.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2015 13:02

piterFan napisał(a):

Krzysiek_46 napisał(a):

Proponuje dodać do shoutnoxa dźwięk wiadomości icon_wink

Pisałem ci już - jak byłby duży ruch na shoutboxie to każdy miałby dyskoteke w słuchawkach, a przecież nie każdy w danej chwili chce korzystać z sh-boxa.

Użytkownicy nie musieliby spoglądać na shoutboxa, czy jest nowa wiadomość, a dźwięk to bardzo dobre rozwiązanie.

Nie musimy wprowadzać tego na stałe, lecz na okres próbny..
Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2015 15:15

To przecież można by dodatkowo wprowadzić przycisk z wyciszeniem głosu.
Awatar
ekipa moderatorska
29-08-2015 00:02

Pisałem już o tym raz ale ponawiam pytanie czy zostanie wprowadzona większa ilość wpisów na stronę forum z 5 tak jak teraz jest teraz na minimum 10? Według mnie 5 postów na stronę jest za mało i trzeba wachlowac tymi stronami szczególnie jak korzysta się z telefonu czy tabletu icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
29-08-2015 01:08

Nie tylko Ty o tym pisałeś, ale widocznie nie chcą zmieniać robiąc na złość użytkownikom.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
30-08-2015 10:48

Kolejną propozycją zmiany jest umieszczenie loga strony na środku.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-08-2015 13:27

Bardzo ładna nowa stopka strony icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-08-2015 13:46

Matt_IS napisał(a):

Kolejną propozycją zmiany jest umieszczenie loga strony na środku.

Obawiam się, że PHP-Fusion na to nie pozwala icon_wink W tym skrypcie raczej można tylko w lewym górnym rogu dać logo strony icon_wink
Udostępnij ten temat