Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-09-2015 18:06

W panelu ,,Ostatnie wizyty" można byłoby dodać 2 kolumnę z kolejnymi 5 awatarami ostatnio przeglądających stronę użytkowników. Pięć to jednak trochę za mało..
Awatar
bardzo ważna osoba
11-09-2015 16:47

Jest problem z wyświetlaniem znaków specjalnych: http://prntscr.co...
Myślałem, że to problem tylko na głównej, ale po wejściu w newsa jest to samo
Chrome, Windows 10, na telefonie jest to samo, więc to coś w portalu
Awatar
przyjaciel strony
18-09-2015 21:29

Shoutbox zablokowany? Dlaczego?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-09-2015 22:02

To było chwilowe. Coś testowaliśmy.
Awatar
stały bywalec
02-10-2015 12:11

Ja proponuje dodać wyszukiwarkę shoutboxa, w niej każdy mógłby wyszukać posty na jeden temat.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2015 15:09

A ja proponuję pisać na forum i problem zniknie icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
11-10-2015 15:55

Kolejny raz zgłaszam problem z funkcją dodawania załączników. Chciałem dodać 4, ale za pierwszym razem dodało mi tylko 2. Potem wielokrotnie edytowałem i dopiero za którymś razem wskoczył trzeci, a czwarty to znowu dopiero po iluś tam edycjach (jeszcze zmieniłem ten ostatni plik z png na jpg i wtedy właśnie od razu wskoczył, nie wiem, czy to przypadek, czy to miało jakiś wpływ). Ogólnie to nie rozumiem o co chodzi, bo często są jakieś problemy z dodawaniem załączników icon_confused
Awatar
bardzo ważna osoba
12-10-2015 12:41

Mamy chyba jakąś usterke, bo w rozwijanym menu nie widać odnośnika do dodawania newsów i zdjęć icon_confused

space-folder.5v.pl/images/tvpolsat1.jpg
Udostępnij ten temat