Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info
Rzekomo nadający Polsat1 pojawił się już zarówno w zakładce w panelu jak i w górnym menu
Aż dziwne, że w opisie nie napisałeś tak: "Polsat 1 (czyt. Polsat One) RZEKOMO rozpoczął nadawanie 18 grudnia 2015 roku". No bo przecież strasznie nie ma pewności, że nadaje, no nie ma
Rzekomo nadający Polsat1 pojawił się już zarówno w zakładce w panelu jak i w górnym menu
Aż dziwne, że w opisie nie napisałeś tak: "Polsat 1 (czyt. Polsat One) RZEKOMO rozpoczął nadawanie 18 grudnia 2015 roku". No bo przecież strasznie nie ma pewności, że nadaje, no nie ma
Nie ja tworzyłem opis tego kanału Ja go tylko ukazalem w przeznaczonych na to miejscach
Dlaczego panel "Aktualnie online" jest już bez awatarów? Wcześniej chyba było lepiej, bo wystarczyło tylko szybko zerknąć i już było wiadomo o kogo chodzi, a teraz zawsze trzeba się wczytać w to miejsce