Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
rozkręcam się
19-11-2016 14:12

Dzięki. Ale pojawiło się teraz icon_cool Problem z odczytaniem mam, ale zmieniam na taki, który jest absolutnie nie jest niepewny ale i tak po poprawnym wpisaniu mechanizm odrzuca kod.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-11-2016 14:20

Pytanie, po co wysyłasz nam maile przez formularz, skoro masz konto.
Awatar
rozkręcam się
19-11-2016 16:07

W zasadzie nie wiem.
Bo formularz jest? icon_smile

Szczerze? Bo na forum satkuriera za takie pytania admini lubią banować lub wyśmiać ad personam zamiast odpowiedzieć na temat
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-11-2016 16:12

Sprawdzimy ten formularz. Dzięki za informację icon_smile.
Awatar
rozkręcam się
19-11-2016 16:21

W razie czego. Mam Win7 64 bit i FFoxa może tu jest pies pogrzebany. Na innej przeglądarce nie sprawdzałem.
Awatar
jestem zawsze
26-12-2016 19:03

Proponuje wydzielenie na forum polsatowskich logo od emotek na podobnym pomyśle jak na shoutboxie oraz dodanie loga Super Polsatu.
Edytowane przez KM dnia 27-12-2016 15:37
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-01-2017 00:00

MK napisał(a):

Proponuje wydzielenie na forum polsatowskich logo od emotek na podobnym pomyśle jak na shoutboxie oraz dodanie loga Super Polsatu.

Mówisz i masz! Trochę to zajęło, ale już jest dostępny wszędzie podział emotek, tak jak w shouboxie, dodatkowo zmieniłem wygląd tych paneli z emotkami icon_green

OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

Być może już niektórzy zauważyli, na stronie pojawiły się dwie nowości. Pierwsza to panel "Popularne/Polecane" z newsami jak sama nazwa panelu wskazuje popularnymi i polecanymi w serwisie. Druga nowość to możliwość logowania/ rejestracji z pomocą Facebooka. Kiedy podłączycie Facebooka do konta, wystarczy podczas logowania kliknąć ikonę z logo FB u góry po prawej stronie.

Mamy nadzieje, że się podoba icon_green
Awatar
bardzo ważna osoba
06-01-2017 02:30

Może być.
Udostępnij ten temat