Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
04-02-2017 17:45

Dlaczego po dzisiejszym wejściu na stronę nie miałem żółtych ikon przy odnośnikach tematów na forum? Tak jakby już był na tych stronach i je odczytał, a tak wcale nie było. Przykładowo wątki o Kiepskich czy Muzo.tv. Nie były odznaczone jako nowe i nieprzeczytane, a wręcz przeciwnie. To już nie pierwsza taka sytuacja icon_confused
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2017 17:52

Wątki odznaczają się automatycznie po jakimś czasie przebywania na stronie.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-02-2017 19:30

Eh. To słabo. Lepiej było wcześniej, czyli dopiero po odczytaniu danego wątku, a nie że coś ma mi się automatycznie odświeżać.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2017 19:39

Emil napisał(a):

Eh. To słabo. Lepiej było wcześniej, czyli dopiero po odczytaniu danego wątku, a nie że coś ma mi się automatycznie odświeżać.

Wcześniej nie było lepiej, bo nic się w tej kwestii nie zmieniło. Tak działa PHP Fusion.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-02-2017 22:30

Było lepiej, bo mi kolor się nie zmieniał bez mojego wpływu. A teraz się zmienia, mimo że nie było mnie w danym wątku. Co jest bez sensu.
Awatar
ważna osoba
11-03-2017 13:17

Wchodzą w "Pojazdy Polsatu" przekierowuje do działu z banerami - taka mała uwaga icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-03-2017 15:57

pattro, dziękuję za zgłoszenie! Poprawione icon_smile
Awatar
jestem zawsze
08-04-2017 14:19

Proponuje uaktywnić korzystanie z działu "Archiwum" poprzez opcje przerzucania tam listów. Mole widziane jest także dodanie zakładki "Ważne" w prywatnych wiadomościach icon_smile
Udostępnij ten temat