Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.infoZgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian w serwisie tvpolsat.info

Awatar
jestem zawsze
14-01-2012 11:52

Ja tymczasem chciałbym zgłosić błąd polegający na czymś takim:
img444.imageshack.us/img444/9107/badzemotkami.png

Dodatkowo w polu z narzędziami w miejscu obrazkA na przycisku do linków mam logo Polsatu HD. Czym to jest spowodowane ? Posiadam Operę i powiem że często się zdarzają takie błędy.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
14-01-2012 12:50

Ja ci powiem tak. Opera w wersji na komputery PC to jest dno i wodorostyicon_wink Ona ma problemy z prawidłowym wyświetlaniem większości stron www. Więc najlepiej zmień przeglądarkę na innąicon_wink
Awatar
stały bywalec
14-01-2012 13:00

Mariusz Zgadzam się z tobą.Opera nie wyświetla prawidłowo niektórych stron.Oni już nigdy tego nie naprawią.Poland HD Zmień przeglądarkę a zapewniam cię, że problem zniknie.
bardzo ważna osoba
02-02-2012 09:24

chciałbym zaproponować, aby na głównej stronie przy wpisach na dole tam gdzie jest data dodania postu było coś podobnego co jest na Facebook-u czyli mogli to oceniacz czy to lubimy, czy nie, lub mogło pojawić się gwiazdki (Fajne) tak jak jest na nk.pl. tak byśmy mogli dawać swoje oceny na temat wpisu czy postu
jestem zawsze
02-02-2012 09:52

Od oceniania postów/tematów na forum są administratorzy i moderatorzy. tvpolsat.info nie jest portalem społecznościowym.
Dodam, że tvpolsat.info ma swój profil na Facebooku, więc tam możesz oceniać, ale wiadomości pojawiające się na portalu.
Dla jasności dodam, żei to moja osobista odpowiedź na Twoją propozycję.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-02-2012 17:21

Za każdym razem, kiedy dostaję Magazyn 1npinfo, zostaję wylogowany. Co może być tego przyczyną?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-02-2012 18:53

Ale dotyczy to każdej PW, którą dostajesz, czy tylko tej dot. Magazynu?
Awatar
bardzo ważna osoba
10-02-2012 19:14

Tylko tej z Magazynem.
Udostępnij ten temat