Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?

Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?

Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?
TAK
61%
NIE
33%
Nie mam zdania
7%
Awatar
jestem zawsze
13-11-2010 12:44

uważam, że byłby to dobry pomysł, gdyż Polsat zyskałby kanały, których marka przyciąga do CYFRY+. A CYFRA+ zyskałaby kanał dzięki, któremu jej baza abonencka zyskałaby przyrost icon_wink Oczywiście w tym temacie chodzi mi o kanały (Ale Kino!, Planete, KuchniaTV, DOMO, MiniMini, ZigZap/HYPER), czyli produkowane przez Canal+Cyfrowy, absolutnie nie o kanały z paczki CANAL+
Edytowane przez PS HD dnia 13-11-2010 12:57
Awatar
jestem zawsze
13-11-2010 13:09

Według mnie wspomniane kanały Cyfry + powinny wejść do CP już za kanały Polsatu czyli m.in za tzw. "duży" Polsat.
Awatar
jestem zawsze
13-11-2010 13:14

@Poland, a moim zdaniem CYFRA+ czeka właśnie na taką szansę, aby otrzymać ten jedyny ps1006. 1cpn1 i tak dużo by na tym nie stracił, bo wciąż zostaje im pse1006, :tfutbol i ps_hd1006, a jeszcze by zyskał wartościowe kanały od Canal+Cyfrowy icon_wink
Edytowane przez PS HD dnia 13-11-2010 13:15
stały bywalec
13-11-2010 13:16

Napiszę krótko.
To idiotyczny pomysł! Może od razu n'ce dać Polsat Sport za nSport?

Polsat Sport nie jest na wyłączność. Solorz - Ĺťak jeśli zechce to udostępni swoje kanały innym platformom, a jeśli nie zechce to nie udostępni. Tak to właśnie było z tematycznymi oraz głównym kanałem Polsatu w Cyfrze+.

Podsumowując piszecie jakieś chore bzdury.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:32
Awatar
jestem zawsze
13-11-2010 13:22

@eMTi z całym szacunkiem, ale nSport nie jest aż tak bardzo wartościowy jak kanały Canal+Cyfrowy. Pozatym 1cpn1 dużo lepiej "żyje" z C+ niż z N i jeszcze jedno, kanał informacyjno sportowy jest w 1cpn1 (Orange Sport Info), a za niedługo nawet będą dwa (OSI + Polsat Sport News), pozatym nSport byłby konkurencją, a kanały Canal+Cyfrowy wzmocnieniem oferty
Awatar
jestem zawsze
13-11-2010 14:15

W szczególności przydałyby się kanały Domo i Kuchnia TV no i może Zig Zap/Hyper ponieważ 1cpn1 nie ma kanałów o takich tematykach.
stały bywalec
13-11-2010 15:14

@PS HD
Dla mnie cała paczka kanałów Canal+ (typu Ale Kino!, Domo TV) nie jest tyle samo warta co sam jeden Polsat Sport.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:32
Awatar
bywam tu czasem
13-11-2010 21:30

Ludzie, zejdźcie na ziemię! Przecież w tym okresie (w ciągu listopada) niemożliwa jest wymiana kanałów między konkurentami. Jak to zrobią, to będzie takie zamieszanie, że ludzie nie będą wiedzieli, co wybrać! A inni przejdą gdzie indziej... Lepiej byłoby, gdyby doszło do podpisania tzw. umowy "obrotowej", w której oba podmioty dokonują częściowej wymiany informacji, danych, kanałów. Informacje i dane (bez danych osobowych i "ściśle" tajnych), krążyłyby jedynie w zamkniętym obrębie. A kanały mogłyby być wymieniane natychmiast po ich pojawieniu się u jednego podmiotu, wtedy w drugim te kanały pojawiłyby się. Czy to dobry pomysł?
Udostępnij ten temat