Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?

Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?

Czy wymiana Polsat Sport w CYFRZE+ za kanały Canal+Cyfrowy w Cyfrowym Polsacie to dobry pomysł?
TAK
61%
NIE
33%
Nie mam zdania
7%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-11-2010 21:55

Ja powiem, krótko: ciężko powiedzieć.
Awatar
jestem zawsze
14-11-2010 11:28

@eMTi rozumiem, dla mnie też ps1006 jest bardzo wartościowym kanałem. Ale czasem żeby coś otrzymać trzeba dać od siebie i tak jest w tej sytuacji, fakt, że Telewizja Polsat już udostępniła 7 kanałów Polsatu CYFRZE+, ale każdy wie, że te 7 kanałów musu na siebie zarobić, a ps1006 jest bardziej kanałem premium, który wart jest wiele więcej (czyli takiej wymiany) icon_wink
Edytowane przez PS HD dnia 14-11-2010 11:29
stały bywalec
14-11-2010 16:01

A niby w jakiej sytuacji? Ja o niczym nie słyszałem.
Polsat Sport tylko w jednej sytuacji zawita do Cyfry+ jeśli mamy patrzeć na to logicznie. A tą sytuacją będzie moment fuzji CP z Cyfrą+.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:33
Awatar
jestem zawsze
14-11-2010 22:02

Ta sytuacja to przykład do słów, że aby coś dostać, trzeba też dać. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na pytanie w temacie "Czy to dobry pomysł?", nic w nim nie pisze o takiej sytuacji, czy nawet takiej nieoficjalnej informacji odnośnie wymiany w/w kanałów. Po prostu pytanie, jak i wiele wiele innych pytań w ankietach icon_razz.gif Dobrze wcześniej napisałeś, że Solorz-Ĺťak jak będzie chciał to udostępni swoje kanały innym platformom, a więc ps1006 nie jest trzymany na uwięzi i nie oznacza to, że jeśliby trafił do CYFRY+ to będzie fuzja. A tak poza tym to fuzja C+ z 1cpn1 to osobny temat dla Twojej informacji
Edytowane przez PS HD dnia 14-11-2010 22:03
Awatar
przyjaciel strony
29-12-2010 11:47

Ile osob tyle zdan na ten temat. Kibice sportowi byliby napewno zadowoleni. Ja mam i Polsat Sport i C+ Sport co za tym idzie i CP i C+, ale naprawde ciezko jest powiedziec, oba kanaly przyciagaja abonentow a gdyby doszlo do wymiany no to hm.. do fuzji niedaleka droga. Ja zaznaczylem tak, bo tej fuzji bym chcial, oczywiscie to moje zdanie, kazdy ma prawo sie wypowiedziec icon_wink
rozkręcam się
22-07-2011 08:10

to bardzo dobry pomysł ta zamiana
Awatar
jestem zawsze
22-07-2011 09:34

Lukasz Proch napisał(a):
Ile osob tyle zdan na ten temat. Kibice sportowi byliby napewno zadowoleni. Ja mam i Polsat Sport i C+ Sport co za tym idzie i CP i C+, ale naprawde ciezko jest powiedziec, oba kanaly przyciagaja abonentow a gdyby doszlo do wymiany no to hm.. do fuzji niedaleka droga. Ja zaznaczylem tak, bo tej fuzji bym chcial, oczywiscie to moje zdanie, kazdy ma prawo sie wypowiedziec icon_wink

Według mnie Polsat'y Sport powinny przejść do Cyfry + a w zamian od nich powinniśmy dostać kanały z portfolio Cyfry+ ponieważ byłoby uzupełnienie jeżeli chodzi o Ekstraklasę oraz i tak mecze np: siatkówki są na Polsacie otwartym więc i tak to różnicy nie robi że to też jest na Polsacie Sport.
Awatar
bywam tu czasem
19-08-2011 22:55

Nie. Bo to nie możliwe icon_wink
Udostępnij ten temat