Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?

Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?

Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej?
polską
33%
angielską
35%
hiszpańską
15%
niemiecką
8%
włoską
5%
francuską
0%
niewiem
5%
inną
0%
Awatar
ważna osoba
12-03-2011 19:12

Najbardzie chciałbym zobaczyć Ligę Polską. icon_wink
stały bywalec
12-03-2011 19:33

Przede wszystkim chciałbym zobaczyć pełne prawa do LM ,a w drugiej kolejności według mnie najlepszą ligę czyli ligę angielską.
Edytowane przez MN dnia 16-08-2011 01:35
przyjaciel strony
12-03-2011 21:40

Pełne prawa do LM i w LE transmisje z udziałem polskich zespołów icon_green
Awatar
bywam tu czasem
14-03-2011 09:46

Ligę brazylijskąicon_green
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
15-12-2011 18:50

Oczywiście Lige Angielską icon_smile
piszę coraz więcej
15-12-2011 19:15

W ankiecie nie ma opcji : "żadną" bo taką bym zaznaczył. Patrzeć na ugniataczy zieleni co kopią jakiegoś balona i widzieć w tym jakąś satysfakcję? Dla mnie to śmieszna parada.
jestem zawsze
15-12-2011 19:37

Kolego ankieta skierowana jest do ściśle określonego grona czyli do kibiców piłki nożnej. Jeśli Cię piłka nie interesuje to nie musisz wysmarowywać takich tekścików, a ominąć ankietkę szerokim łukiem. icon_wink
Przez fanów piłki nożnej taki wpis może zostać potraktowany, jak prowokacja, a chyba wiesz, jak kibice piłki nożnej reagują na prowokacje? icon_wink

Po naoglądaniu się (dzięki prawom jakie posiada Polsat) ostatnimi czasy meczów z dołu tabeli polskiej Ekstraklasy zdecydowanie wybieram Ligę Mistrzów, a uzupełnieniem może być jedna z lig zagranicznych, jak np. liga angielska. icon_smile
W ankiecie oczywiście zaznaczyłem ligę angielską.
Edytowane przez nick_100 dnia 15-12-2011 19:44
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
16-12-2011 11:46

Zaznaczyłem Angielską. Wysoki poziom. Mało słabych nudnych meczów, pełne trybuny żywiołowy doping przez cały mecz brak burd na stadionie. Niemiecką piłkę oglądam w Eurosporcie 2 i też jest ekstra, no i oczywiscie naszą piłkę o tego sezonu także śledzę.
Udostępnij ten temat