Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?

Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej ?

Jaką ligę wolałbyś oglądać w kanałach Polsatu (na żywo) w piłce nożnej?
polską
33%
angielską
35%
hiszpańską
15%
niemiecką
8%
włoską
5%
francuską
0%
niewiem
5%
inną
0%
Awatar
bywam tu czasem
16-11-2010 17:28

Chciałby się dowiedzieć czy rzeczywiście ludzie wolą oglądać naszą słabą ligę niż świetną lecz zagraniczną ligę.Ja osobiście wolałbym oglądać ligę angielską.Zapraszam do głosowania.

edit - redaktor: Proszę wpisywać temat ankiety a nie pozostawiać puste pole lub bez tematu.
Edytowane przez MN dnia 12-01-2012 14:51
Awatar
przyjaciel strony
16-11-2010 17:52

Chciałbym oglądać ligę polską.Canal + Sport i Polsat powinni mieć prawo
Awatar
jestem zawsze
17-11-2010 15:07

nie chce być złośliwy, ale prawa do ligi polskiej powinien mieć dalej Canal+, bo oprawa meczu jest świetna, HD z prawdziwego zdarzenia, świetni komentatorzy. Ja zagłosowałem na ligę niemiecką, raz bo już ją kiedyś transmitowali, a dwa to mecze w Eurosport 2 komentuje m.in. Mateusz Borek, Roman Kołtoń jest też znawcą Bundesligi, więc dobrze by sobie poradzili. A co do reszty to uważam, że Canal+Sport i tak nie wypuści angielskiej, włoskiej, hiszpańskiej, ani tym bardziej francuskiej icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
10-03-2011 18:43

Niemiecka, ponieważ już ona była w Polsacie i było dobrze komentowane ;p
Awatar
przyjaciel strony
10-03-2011 18:57

Ostatnio Eurosport przedłużył umowę na emisję Bundesligi w środkowej i wschodniej Europie oraz Skandynawii na kolejne 3 sezony, więc w najbliższym czasie niemieckich rozgrywek nie będzie na żadnym ze sportowych kanałów Polsatu.
przyjaciel strony
10-03-2011 21:52

Puchar Anglii i Liga Portugalska będzie wolna .

można nabyć zachowując obecną ofertę sportową
Awatar
bywam tu czasem
11-03-2011 16:18

Ligę Rosyjską:]
przyjaciel strony
11-03-2011 16:29

Rosyjska, Holenderska, Ukraińska śą w :tfutbol Z ligi rosyjskiej za tydzień mają być transmisje live a w tym tygodniu będzie retransmisja meczu CSA a drugi mecz Zenitu
Udostępnij ten temat