Administratorzy i moderatorzyAdministratorzy i moderatorzyAdministratorzy i moderatorzyAdministratorzy i moderatorzy

Administratorzy i moderatorzy

Awatar
bardzo ważna osoba
27-12-2012 19:06

Może niestosownie ,ale jakby co to chętnie mogę zostać moderatorem lub administratorem ,wiem że choć jestem tu od 2009r.to prawdziwą pracę dla strony zacząłem dopiero od niedawna,ale postarałbym się aby to wyszło na plus dla strony.Także jak by co to jestem w gotowości.I tak dobrnełem już wysoko w hierarchii ,a niektórzy od dłuższego czasu powinni być na moim miejscu.Nie zamierzam zwalniać tempa ,bo mam jeszcze kilka pomysłów które może w przyszłości pomogą w rozwoju Naszej strony.Pzdricon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
27-12-2012 19:43

@Matti21, do administracji to przed tobą droga baaaaaaardzo daleka, a moderatorów to jest już sporoicon_razz.gif
Awatar
bardzo ważna osoba
27-12-2012 21:07

AG@Wiem,ale tak napisałem może kiedyś na 12 admina uda mi się dobrnąć,na forum może będę zmiany to jak coś to mogę pomóc w jakimś dzialeicon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-12-2012 00:41

Nie zrozumieliście tego, co napisałem w innym wątku - zmiany będą, ale w drugą stronę.
Awatar
bardzo ważna osoba
28-12-2012 11:12

@MN, to będzie mniej administratorów niź jest teraz? Mam nadzieję, że źle zrozumiałem twojego posta, bo byłby ciężki wybór przed tobą z których administratorów zrezygnowaćicon_confused
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
28-12-2012 11:34

Wszystkiego się dowiesz w swoim czasie icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-12-2012 11:39

Ja chętnie zostałbym moderatorem lub administratorem 1npinfo gdyby była taka potrzeba icon_smile icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-12-2012 11:55

Zmiany mają na celu optymalizację działania redakcji. W chwili obecnej mamy 20 administratorów i moderatorów (11 adminów, 9 modów). Po 1 stycznia będzie 16 administratorów i moderatorów (7 adminów i 9 modów).

Ponadto, każde stanowisko będzie miało ściśle określoną funkcję i będziemy monitorować, kto jak się angażuje.

Będą:
- główni administratorzy, czyli ja i KM,
- redaktorzy, odpowiadający za newsy i działy (3),
- administratorzy porządkowi, zajmujący się shoutboxem, komentarzami, banowaniem itp. icon_wink (2),
- moderatorzy globalni, odpowiadający za całe forum (5),
- minimoderator, odpowiadający za część forum (1),
- moderatorzy działu Obstaw!, odpowiadający tylko za ten dział (3).

To będą osoby już pełniące wcześniej stanowiska - nie poszukujemy nikogo nowego, nie zgłaszajcie się.
Udostępnij ten temat