Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian na forum.tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
24-11-2012 19:54

Więc powtórzę tutaj:
Wprowadziłbym obowiązek uzasadniania odpowiedzi w ankietach a najlepsze z nich mozna by cytowac w artykule podsumowującą daną ankietę. Uważam że często wchodzą tu glosowa osoby które dla zasady klikają "nie" co wypacza wyniki
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-11-2012 19:56

MN, Czy to prawda, że chcesz ograniczyć typowania do co najmniej dwóch? icon_redface
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-11-2012 19:59

To jest wspólna decyzja - będzie mniej typowań, zostaną najciekawsze. Na pewno nie będzie już typowań typu na jakim kanale czy innych takich.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-11-2012 20:02

MN, A jeżeli nie wybierzesz moich typowań, to czy będę musiał je wcześniej zakończyć niż było planowane? icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
24-11-2012 20:03

Mimo, iż decyzje już pewne zapadły, musimy się zastanowić jak to będzie wyglądało w praktyce. Czy nadal będzie to funkcjonować jako typowania czy jako innego rodzaju zabawa z podobnymi zasadami. Tak jak powiedział Michał - będą najciekawsze. : )
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-11-2012 20:04

KM, Czyli na razie nie zamykać typowań? icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
24-11-2012 20:06

cris2012 napisał(a):

KM, Czyli na razie nie zamykać typowań? icon_smile

Tak, jak było podane w komunikacie - obecne typowania kończą się zgodnie z harmonogramem.
Jeśli jednak zdecydujemy, że jesteśmy już gotowi na zmiany, damy Wam znać, żebyście mogli spokojnie podsumować wszystkie zabawy : ) Nikomu krzywda się nie stanie.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-01-2013 18:28

Ja mam takie pytanie - mam rangę "Ekspert", a nie mam belki. Jak to jest, jakiś błąd że mam tą rangę ("Oprócz tego, zostawiłem jedną rangę Ekspert, którą mają osoby niegdyś posiadające Super Eksperta lub rangę Znawca 20-lecia."] czy że nie mam belki...?
Udostępnij ten temat