Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian na forum.tvpolsat.info

Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
12-01-2013 16:08

Za to co zawsze. Tutaj nic się nie zmienia icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
12-01-2013 16:27

Mariusz, ostrzeżenie tak, ale powód pewnie będzie czymś w stylu "wulgaryzmy", a odpowiedni post na forum zostanie usunięty. Mi chodzi o to, żeby te posty zachowywać w oddzielnym wątku, a w powodzie warna był link do posta. Zresztą, mogę się zgłosić na ochotnika, żeby wszyscy, w tym ja, mogli zobaczyć jak te nowe warny wyglądają. icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2013 17:37

Nie zgłaszaj się icon_wink. I bez tego możemy to wprowadzić w życie icon_smile.
Awatar
jestem zawsze
18-01-2013 17:11

Ja bym proponował albo na stronie głównej lub nowym serwisie dodawać prezentacje 1cpn1 i stworzyć zakładke "Prezentacje i raporty" Chodzi mi o to: http://media.cyfr...sskit/6516
Awatar
bardzo ważna osoba
19-01-2013 14:25

Proponuję zmienić tutaj datę na dzisiejszą oraz nazwę kanału z Discovery HD Showcase na Discovery Channel HD...
smile1
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-04-2013 14:12

Jak można zamieścić obrazek lub zdjęcie z dysku komputera- na forum ? icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-04-2013 14:15

Kliknij "Podgląd odpowiedzi" i na dole pod opcjami masz pole "Załącznik".
Awatar
przyjaciel strony
05-05-2013 13:09

Ja mam propozycję rozdzielenia na forum wpisów dotyczących "To był dzień" oraz "Tydzień na świecie". O ile uzasadnione było łączenie TBD i TBDNaŚwiecie, tak teraz ten drugi nie jest już uzupełnieniem tego pierwszego. Zatem reasumując: proszę o wzięcie pod uwagę propozycji utworzenia działu TO BYŁ DZIEŃ oraz TYDZIEŃ NA ŚWIECIE z Redakcją zagraniczną.
Ale to tylko moja skromna propozycja. icon_smile
Z pozdrowieniami dla wszystkich Uczestników dyskusji. icon_wink
Udostępnij ten temat