Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian na forum.tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
01-09-2013 15:27

A ja nadal podtrzymuję pomysł godny Polanda icon_lol - tworzenie własnych list kanałów i publikacja ich tutaj, z tym, że można by było umieścić tylko jeden post do czasu, aż CP dokona jakiejś zmiany w ofercie programowej.
bardzo ważna osoba
01-09-2013 15:30

Mimin96 napisał(a):

A ja nadal podtrzymuję pomysł godny Polanda icon_lol - tworzenie własnych list kanałów i publikacja ich tutaj, z tym, że można by było umieścić tylko jeden post do czasu, aż CP dokona jakiejś zmiany w ofercie programowej.

Nie i tak 1cpn1 nie liczy się ze zdaniem widzów.

@MN co z Quizami?
Awatar
bardzo ważna osoba
14-09-2013 11:41

a nie lepiej byłoby stworzyć grupę, która byłaby odpowiedzialna za edycję wykazów? icon_smile
bardzo ważna osoba
19-10-2013 08:39

Widzę, że serwis na tyle się rozwiną i nadszedł czas, aby podzielić portal na dwie części: 1. 1npinfo z newsami i komentarzami a 2. oddzielne 1pforum .
Tak ma większość dużych serwisów jak: satkurier.pl, tvnfakty.pl czy nawet media2.pl. Co o tym myślicie??
Awatar
bardzo ważna osoba
19-10-2013 12:06

Kolega raczy żartować - newsy+komentarze+forum+shoutbox=1npinfo

nic nie trzeba zmieniać - dobrze jest, jak jest icon_cool
bardzo ważna osoba
19-10-2013 19:42

Mi tak samo odpowiada tak jak jest icon_smile
jestem zawsze
19-10-2013 21:57

krzychu00012 napisał(a):

Widzę, że serwis na tyle się rozwiną i nadszedł czas, aby podzielić portal na dwie części: 1. 1npinfo z newsami i komentarzami a 2. oddzielne 1pforum .
Tak ma większość dużych serwisów jak: satkurier.pl, tvnfakty.pl czy nawet media2.pl. Co o tym myślicie??

Mi się wydaje że czytelniej jak i też dopasowanie jest obecnie bardzo dobre. Nie zmieniał bym nic a nic. Po co ?
mi odpowiada taki stan jaki jest, jak i większości użytkownikom tutaj.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-10-2013 00:06

To może chociaż swojego rodzaju łapki w górę/piwa/itp - słoneczka? icon_razz.gif
Udostępnij ten temat