Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian na forum.tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
11-06-2012 20:44

Pochwalony!
Wiecie, od pewnego czasu zbieram się, żeby o tym napisać i dziś w końcu jest ten dzień. icon_smile
Otóż, podczas przeglądania forum mam taki pasek: SCREEN 1 i to jest w porządku. Ale! Kiedy przeglądam Śmietnik (a zdarza mi się icon_razz.gif) zamiast rzeczonego paska mam coś takiego: SCREEN 2. To troszkę dokucza, zwłaszcza, jak w Koszu znajdzie się jakiś często przeglądany wątek i kupa ludzi w nim siedzi (jak to brzmi icon_green). Wtedy przeglądanie jest średnio przyjemne.
Dałoby radę coś z tym zrobić? icon_wink
~~~~
Przy okazji, MN powiedział, że się zastanowi nas sortowaniem ostatnich postów według wątku, tak jak jest to u pana MichuSata. Czy nadal ta myśl jest w fazie "może wprowadzę"? icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-06-2012 21:24

Teraz i na wieki! icon_razz.gif Miminie, u mnie w koszu jest wszystko normalnie, spróbuj pomniejszyć stronę w swojej przeglądarce. icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
11-06-2012 21:48

Panie Rafale, myślę, że rozmiar strony jest niewinny, aczkolwiek wolałem sprawdzić. Jak widać o, tutaj cała tabelka jest posunięta o jedno w bok. Dzieje się tak i w IE i w FF. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-06-2012 00:30

Odpowiedź 1: U mnie jest w porządku i też w różnych przeglądarkach. Może napisz więcej, jaki masz system itp.
Odpowiedź 2: Nie zamierzam kopiować innych stron i rozwiązań przez nie stosowanych.
Awatar
bardzo ważna osoba
12-06-2012 17:53

1. System to Windows 7 Ultimate, nie wiem co jeszcze może się przydać do zidentyfikowania problemu. icon_smile
2. Spoko, tak tylko zapytałem. icon_smile
Awatar
jestem zawsze
12-08-2012 12:47

Do nazwy tematu "Eska TV i Polo TV" w nawiasie dał "Lemon Records"
jestem zawsze
12-08-2012 12:50

Lemon Records jest nadawcą tylko Polo TV, więc pomysł nietrafiony. icon_wink
Awatar
jestem zawsze
12-08-2012 12:58

Widzisz gapa ze mnie icon_smile