Zgłaszanie błędów, awarii, propozycje zmian na forum.tvpolsat.info

Awatar
bardzo ważna osoba
12-08-2012 17:42

Pither216 HD, ESKA TV należy do Grupy Radiowej TIME, a Polo TV do Lemon Records, które są powiązane ze Zjednoczonym Przedsiębiorstwem Rozrywkowym (ZPR S.A.)
smile1wink
Awatar
jestem zawsze
21-10-2012 12:57

Czemu 4 dni temu wskoczył dopiero mój post w najlepsze antywirusy jak ja to pisałem kilkanaście miesięcy temu
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
21-10-2012 15:52

Bo odświeżyłem wątak, a razem z nim odświeża się ostatni post icon_wink
jestem zawsze
30-10-2012 19:45

Jest szansa na zwiększenie maksymalnego rozmiaru dla awatarów do 15 kB? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-10-2012 19:47

Proszę icon_smile
jestem zawsze
30-10-2012 19:56

Dziękuję, bo już któryś raz chciałem zmienić awatar i kolejny raz było o te 2 czy 3 kB za mało. icon_smile
bywam tu czasem
10-11-2012 09:09

MN napisał(a):

Wprowadzona została blokada edycji postów na forum przez użytkowników. Powód prosty: zachowanie pewnego użytkownika o wielu nickach icon_wink.

Czy ten problem jeszcze nie został rozwiązany, że nie można przywrócić tej funkcji? Ja proponuję ją wprowadzić.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-11-2012 12:47

John napisał(a):

MN napisał(a):

Wprowadzona została blokada edycji postów na forum przez użytkowników. Powód prosty: zachowanie pewnego użytkownika o wielu nickach icon_wink.

Czy ten problem jeszcze nie został rozwiązany, że nie można przywrócić tej funkcji? Ja proponuję ją wprowadzić.

Myślę, że powód jest jeszcze jeden, oprócz sytuacji z użytkownikiem o wielu nickach.
Tak, jak w życiu, trzeba brać odpowiedzialność za słowa, które się wypowiada, tak i tu, na forum, które różni się tylko formą wypowiedzi, powinno się umieć ponosić konsekwencje za słowa napisane. Zawsze istnieje również forma grzecznościowa "Przepraszam, pomyliłem/łam się, masz rację" - to w kontekście do błędów merytorycznych.

A jeśli chodzi o błędy np. ortograficzne itp. - polecam słowniki wszelkiej maści.
W razie innych pomyłek, zawsze można się zgłosić do Administratora, który w danej chwili jest on-line. : )
Udostępnij ten temat