Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-10-2017 19:04

Zaczął się drugi tydzień października, a o Polsatowskim sylwestrze dalej nic nie wiadomo. Dziwne, bo zazwyczaj pierwsze informacje pojawiały się już w wakacje, najpóźniej w końcówce września. Jakieś plotki nt. Poznania czytałem, ale raczej nie traktowałbym ich zbyt poważnie.
Zastanawiam się, czy Polsat pozostanie w Katowicach, czy po raz kolejny postanowi po 2 latach przenieść się do innego miasta. Może Wrocław? Teraz jest wolny icon_wink Dobrą miejscówką są też Jasne Błonia w Szczecinie....
Mam tylko nadzieję, że pani Nina nie wpadnie na pomysł, by w ramach obchodów 25-lecia istnienia Polsatu zorganizować Disco Sylwestra icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
09-10-2017 21:31

A ja myślę że będzie discopolo sylwester, bo oglądalność się musi zgadzać icon_green
wkręcam się
14-10-2017 12:44

Ja również jestem bardzo ciekawy kto w tym roku wystąpi na sylwestra oraz w jakim stylu będzie cała zabawa. W tym roku mam zamiar się wybrać i bawić się pod scenąicon_smile
wkręcam się
16-10-2017 12:33

Sylwestrowa Moc Przebojów 2017/2018 w Polsacie zostanie ponownie zorganizowane w Katowicach. Informację przekazał dziennikarz Dziennika Zachodniego.
wkręcam się
30-11-2017 09:58

Alvaro Soler gwiazdą Sylwestra w Katowicach. Potwierdzone jeszcze Enej, Sylwia Grzeszczak,Ewa Farna i Boys
rozkręcam się
30-11-2017 15:44

Jak zwykle ci sami i to akurat ci, których się najmniej chce oglądać.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-12-2017 16:27

Będą także: Danzel, Golec uOrkiestra, Piersi i Vengaboys.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-12-2017 16:11

Porównuję sobie Sylwestrowe imprezy trzech głównych stacji tv i muszę przyznać, że Sylwestrowa Moc Przebojów wygląda najgorzej. Nie zdziwię się, jeśli Polsat zajmie w wyścigu o widza 31 grudnia trzecie, ostatnie miejsce...
Udostępnij ten temat