Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
14-12-2014 21:08

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Odpowiedzcie mi, bo zaczyna mnie już ta niewiedza wkurzać...icon_wink Czy którakolwiek ze stron Sylwestrowej Mocy Przebojów na Facebooku jest oficjalna i jeśli jest to która?

Oficjalny fanpage Sylwestrowej Mocy Przebojów na Facebooku znajdziesz pod tym linkiem icon_wink: www.facebook.com/...cPrzebojow
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-12-2014 23:50

To jest właśnie ten profil, którego autor kompromituje się na każdym kroku i sam przyznaje, że nie jest z Polsatu, tylko Polsat poprosił go o prowadzenie. Dla mnie to jest lekko dziwne. Dobrze, dokleił sobie pieczątkę. Niech będzie. Polsat i jego standardy...
wkręcam się
18-12-2014 19:59

Maxwell napisał(a):

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Odpowiedzcie mi, bo zaczyna mnie już ta niewiedza wkurzać...icon_wink Czy którakolwiek ze stron Sylwestrowej Mocy Przebojów na Facebooku jest oficjalna i jeśli jest to która?

Oficjalny fanpage Sylwestrowej Mocy Przebojów na Facebooku znajdziesz pod tym linkiem icon_wink: www.facebook.com/...cPrzebojow

Szczerze wątpię by był to oficjalny profil, swego czasu było na nim multum nieprawdziwych informacji - jak ta że SMP będzie w tym roku organizowana w Warszawie. Grafiki na stronie aż kipią nierzetelnością (chociaż wiemy że administrator potrafi dodać tekst na zdjęciu w programie paint), zresztą jak cała strona... Sam zaglądam na drugi profil SMP, który jest bardziej "konkretniejszy".
Co do samego sylwestra, brakuje mi chociaż jednej znanej światowej gwiazdy oraz zespołu disco polo (fani domagali się After Party - i uważam że by był to bardzo dobry wybór...)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-12-2014 15:28

Fragment konferencji o tym, jakie nagrody będą do wygrania podczas sylwestra.

jestem zawsze
29-12-2014 22:05

Polsat zdecydowanie przegra. Wszystkie gwiazdy obecnie będące na topie - w TVP2. Nie mówię o Mlynkowej, Brzozowskim czy Bajmie, ale nawet Lemon, Margaret, Donatan & Cleo... Będzie nawet zagraniczna gwiazda.
Awatar
przyjaciel strony
30-12-2014 14:59

Moim zdaniem będzie to wyrównana walka z lekką przewagą TVP2, na pewno nie będzie takiego zmiażdżenia konkurencji jakie miało miejsce rok temu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-01-2015 01:44

Trochę zapów z Sylwestrowej Mocy Przebojów z trzech różnych anten icon_wink.
MN dodał/a następującą grafiki:
koniecroku1.jpg koniecroku2.jpg koniecroku3.jpg koniecroku4.jpg koniecroku.jpg koniecxroku6.jpg koniecrolu7.jpg koniecxrok8.jpg koniecxroku9.jpg koniexrolu10.jpg
rozkręcam się
01-01-2015 13:23

http://www.tvp.in...e-na-topie
TVP2 3,4 , Polsat 2,6 i TVN kompletna porażka 1,3
Udostępnij ten temat