Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
jestem zawsze
01-01-2015 13:51

To zapewne ostatni sylwester TVN z taką oglądalnością.
rozkręcam się
01-01-2015 14:01

Pewnie tak ,ale jak źle się za to biorą to potem się tak kończy , Realizacja fajna ale bardziej jako Festiwal a nie na Sylwester icon_cry Za rok pewnie będą filmy które będą miały podobną oglądalność. Ale myślałem że Polsat wygra bo ogólnie było lepiej niż na dwójce , dużo lepiej icon_smile jedynie scena była straszna i najsłabsza ze wszystkich
bywam tu czasem
01-01-2015 16:34

Ogólnie sylwester Polsatu pomimo braku niektórych gwiazd był bardziej udany niż TVP2. Wszystko tam miało pewna ciągłość, kończył się występ i wchodzą prowadzący, cały czas leci muzyka, cały czas coś się działo. Było to po prostu dobre show. A na 2 ogólnie jakaś atmosfera smutku, piosenki jakieś smętne, tak jakoś "niemrawo". I prowadzący na każdym kroku sprowadzali sylwester tylko do tego, że zabawa bez alkoholu nie istniej. TVN-nie ma co komentować, co włączyłem to cały czas "gwiazdy'" X factor.
Awatar
przyjaciel strony
01-01-2015 16:54

W Polsacie był gwiazdy TTBZ czy MBTM a w TVP2 gwiazdy TVOP
jestem zawsze
01-01-2015 18:24

Nie było żadnego naprawdę dobrego koncertu, tak jak w 2013, bo wszystkie przyciągające gwiazdy były porozrzucane po 3 stacjach. Ogólnie najlepiej oglądało się Polsat, bo mimo że nie mieli tak dobrego składu wykonawców jak zawsze i najbardziej popularni występowali w TVP2, to Polsat ma najlepszą reżyserię. Najciekawsze były występy Loony, a na TVP2 warto było przełączyć, żeby zobaczyć pojedyncze gwiazdy. TVN miał lepszą organizację niż ostatnio, ale niech sobie odpuszczą icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-08-2015 23:03

Jeśli ta informacja się potwierdzi, to oznacza, że Polsat ma poważny kłopot. Warszawa - raczej nie, Gdynia zrezygnowała, Kraków "kręci" z TVNem, Wrocław z TVP... No ciekawe, ciekawe.
Awatar
ważna osoba
13-08-2015 23:06

A czemu Warszawa nieicon_question To może Poznańicon_question
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-08-2015 23:29

Prezydent HGW 2 lata temu zrezygnowała z Sylwestra z Polsatem, bo impreza również dla stolicy była za droga.
Które miasto w dzisiejszych czasach, gdy obywatele patrzą dokładnie władzy na ręce, dołoży milion albo i więcej do 5 godzinnej imprezy? Wiem, wiem, promocja miasta itp itd. Ale obywatele patrzą na to inaczej. I tego się włodarze boją. Choć do wyborów samorządowych jeszcze 3 lata....
Bardzo mnie ciekawi które miasto się na to odważy/zgodzi.
Nie zapominajmy, że oprócz kasy na koncert trzeba znaleźć odpowiednią lokalizację....
Udostępnij ten temat