Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
jestem zawsze
25-12-2015 10:05

MN napisał(a):

W tym roku, po raz pierwszy w historii, cała Sylwestrowa Moc Przebojów będzie emitowana na 4 antenach. Cała, od 20:00.

- Polsat
- Polsat 2
- Polsat News
- Polsat News 2

Już pięciu ponieważ impreza wraz z jaj powtórkami będzie też emitowana w Polsacie 1.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-08-2016 12:51

Polsat po raz drugi zorganizuje sylwestra w Katowicach. Informację potwierdzają przedstawiciele miasta.

To, że Sylwester zostanie pokazany w Polsacie jest przesądzone. Jak mówi Piotr Zaczkowski, dyrektor Instytucji Katowice Miasto Ogrodów, obecnie trwają negocjacje. ? Trzeba ustalić m.in. zakres wzajemnych świadczeń ze strony miasta i Polsatu. Ostateczną umowę chcielibyśmy podpisać po wakacjach.

W planach jest wydanie na imprezę maksymalnie 2,2 mln zł, czyli tyle, ile pochłonął Sylwester 2015.

http://katowice24...-polsatem/

W tym roku konkurencja może być naprawdę "niebezpieczna" dla Polsatu icon_wink
Jeśli prezes Kurski utrzyma się na stanowisku, na pewno będzie chciał zorganizować imprezę z rozmachem. Nawet jeśli przegra "konkurs", ktoś nowy pewnie też będzie "chciał się pokazać" z jak najlepszej strony w sylwestrowy wieczór icon_wink
TVN zaczął współpracować z Warszawą, z przygotowaniami ruszyli zdecydowanie wcześniej niż w ubiegłych latach. Podejrzewam, że w tym roku zaproszą "ciekawsze" gwiazdy, o tak to nazwijmy icon_wink
Jeśli Polsat chce powalczyć w tym roku o pierwsze miejsce, musi zaprosić kogoś naprawdę "extra". Bez tego nie wróżę sukcesu...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-08-2016 13:51

Doba wiadomość. To latanie po całej Polsce nie było zbyt fajne. Miejmy nadzieję, ze osiądą na dłużej w Katowicach icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-08-2016 18:14

W Gdyni też byli przez dwa lata, a potem przeprowadzka icon_lol
I podejrzewam, że z Katowicami będzie podobnie. Po cichu liczyłem, że wrócą do Warszawy, ale stolice odbił TVN icon_wink
Edytowane przez Posterunkowy dnia 22-08-2016 20:36
Awatar
przyjaciel strony
22-08-2016 20:16

A myślałem że w Stężycy. Jestem zawiedziony - takie fajne przygody z playbackiem etc.icon_lol
Awatar
jestem zawsze
07-10-2016 19:43

Jedną z gwiazd najbliższej imprezy Sylwestrowej w Polsacie ma być grupa Boys: http://www.polski...l/news/677
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-10-2016 20:54

Nie jestem jakimś wielkim fanem disco polo, ale jeśli Polsat stawia w tym roku na tą muzykę, nie wyobrażam sobie, by zabrakło Akcentu i Martyniuka icon_wink Zwłaszcza po ostatniej imprezie Polsatu na Narodowym, na której ewidentnie najlepiej rozbujał publiczność.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 07-10-2016 20:59
Awatar
bardzo ważna osoba
07-10-2016 22:17

Uważam, że powinni właśnie zrobić sylwestra w rytmie disco polo i dance.
Udostępnij ten temat