Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
jestem zawsze
26-12-2016 12:00

Tak właściwie nie wiem co w składzie prowadzących robi Aleksandra Szwed skoro na co dzień pracuje dla konkurencji w postaci telewizji WP.
Co do anten to SMP na bank pojawi się w Polsacie, Polsacie 1 i Polsacie 2 - na dwóch ostatnich stacjach zresztą będą też dwukrotne powtórki imprezy. Polsat News też będzie transmitować ale dopiero od 21:00 ze względu na Skandalistów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-12-2016 15:00

Nasza relacja wieczorem na Instagramie i Instagram Stories. Kto ma ochotę, zapraszamy do śledzenia icon_smile.
Awatar
ekipa moderatorska
31-12-2016 16:07

A dlaczego nie na Facebooku? icon_green Facebook ma większy rozgłos niż Instagram icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-12-2016 16:17

Facebook też wykorzystamy później icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
01-01-2017 02:31

Pora na pierwsze wrażenia po SMP 2016/2017. W tym roku zdecydowanie obsada gwiazdorska wyszła na plus Polsatowi a ja miałem swoje ulubione gwiazdy - są to Kaczorowska, Szroeder i Grzeszczak która ma u mnie plusy za ładną prezencje i dodatkowo za duet z Beatą Kozidrak. Prowadzący też nieźli choć zamiast Karpowicza dałbym jakąś prezenterkę RMF FM. Szroeder radziła sobie świetnie - zwlaszcza w obrotach między samochodami ale mimo wszystko starała się pokazać że nie jest tylko w zastępstwie za Paulinę bo akurat tą rolę zastępowej spełniała Ola Szwed która za prowadzenie Sylwestra powinna wylecieć z WP. Na minus wielka gwiazda czyli Thomas Anders czyli właściwie pan playback icon_cry
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-01-2017 12:06

Sylwester w TVP wręcz zmiażdżył składem sylwester Polsatu. Gwiazdy disco polo w obu przypadkach wzmocniły jakość widowisk. Większość kierowała oczy zarówno tu i tu.
Awatar
przyjaciel strony
01-01-2017 12:13

Ciężko mówić o jakości imprez, gdzie uczestnicy nie mają wogóle co zaśpiewać
Muszą posiłkować się balladami, piosenkami letnimi, czy utworami sprzed 15 latu, bo od tego czasu nic nie wydali
bardzo ważna osoba
01-01-2017 12:49

To tylko świadczy o poziomie polskiej muzyki popularnej. Od kilku lat gigantyczny kryzys. Za dwadzieścia lat pewnie nikt tego okresu, pod względem muzycznym, wspominać nie będzie.
Udostępnij ten temat