Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
30-12-2017 17:53

Mogliby już sobie dać spokój z Katowicami. Jakoś nie przepadam za sylwestrami w tym mieście. Wrocław wolny. Podejrzewam, że zwiększyły się wtedy budżet, miejscówka zdecydowanie lepsza. Same plusy icon_wink_sw
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-01-2018 13:26

Sylwestrowa Moc Przebojów 2017 w POLSAT, Polsacie 2, Polsacie News i Polsacie News 2 przyciągnęła średnio 2,6 miliona widzów. Tuż przed północą sylwestrowy koncert Polsatu oglądało 3,8 miliona widzów,. Cztery anteny grupy Polsat podczas 5-godzinnego koncertu zanotowały 18,1% udziałów wśród wszystkich badanych i 20% w grupie komercyjnej 16-49.

źródło Facebook/Sylwestrowa Moc Przebojów

Poza naprawdę wielką widownią przed sceną, która potrafiła się świetnie bawić, reszta okazała się delikatnie mówiąc niewypałem. Po raz pierwszy od wielu, wielu lat Polsat zakończył swoją imprezę najwcześniej z całej trójki. Właściwie to nie pamiętam, czy wcześniej tak kiedykolwiek było. Średnia oglądalność zliczona z 4 stacji, 2,6
mln.... Ciekawe jak wyglądają wyniki w stosunku do TVNu, bo z TVP na pewno przegrali.
Podsumowując - bida.
Edytowane przez Posterunkowy dnia 01-01-2018 13:39
Awatar
ekipa moderatorska
01-01-2018 13:50

Wynik jest słaby, ale można się było tego spodziewać. patrząc na zeszły rok, to można oszacować, ze TVP2 miało blisko 4 miliony, a TVN poniżej dwóch milionów.
rozkręcam się
01-01-2018 16:10

Bida z nędzą ten Sylwester w Polsacie. Co przełączyłem, to same badziewia albo disco polo. Nawet na TVN-ie było co zobaczyć. Wcale się nie dziwię, że Dwójka wygrała, nawet bez tego, co śpiewa "Despacito".
Awatar
bardzo ważna osoba
01-01-2018 18:01

Zamiast pokazać na jednej antenie, to emitowali go czterech antenach.
Awatar
przyjaciel strony
01-01-2018 18:23

Taka moja rada: lepiej zrezygnować z napychania kabzy gwiazdeczkom i lepiej postawić za rok na długi sześciogodzinny sylwestrowy program kabaretowy na zywo lub nagrany, z elementami muzycznymi (oczywiście premierowy). Byłoby coś nowego, innego i tańszego
Awatar
ekipa moderatorska
01-01-2018 20:53

jestem za Sylwestrowym kabaretonem. O wiele lepszy pomysł niż to co jest obecnie.
Awatar
stały bywalec
02-01-2018 07:07

Polsat miał lepsze gwiazdy niż tvn . Alvaro Soler był lepszym wyborem niż na poprzedniej imprezie sylwestrowej Thomas Anders.
Udostępnij ten temat