Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
bardzo ważna osoba
23-09-2014 19:30

Jarek napisał(a):

Moim zdaniem TVN przyszly rok odpusci
@MN a szkoda bo Krawczyk spiewać potrafi

A jednak nie odpuści, bo Press podaje, że sylwestrowa impreza TVN-u odbędzie się ponownie w Krakowie.
icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-09-2014 19:48

TVN już by sobie dał spokój z tym Sylwestrem, ostatni Sylwester to była kompletna klapa i organizacyjna i oglądalnościowa icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
23-09-2014 20:05

Może nauczyli się jakoś na swoich błędach i w tym roku może będzie lepiej.
icon_smile
bywam tu czasem
23-09-2014 20:08

Emil napisał(a):

Może nauczyli się jakoś na swoich błędach i w tym roku może będzie lepiej.
icon_smile

Może? Raczej drugi raz nie poszliby w to, co się już wcześniej nie sprzedało
rozkręcam się
02-10-2014 13:47

Jeżeli chodzi o TVN , to moim zdaniem będą bazować na swoich gwiazdach z Mam Talent i X-factora. Do tego pewnie dołączy kilka zespołów i tyle.

Ja nigdy nie zapomnę jak TVN robił pierwszy raz sylwka w Warszawie. W tv zaczynał się bodajże o 21, a na żywo zaczęli koło 20 , tylko że, tą godzinę między 20-21 nagrali i puścili to w tv o 21 jako że to na żywo.

My stojący tam, oglądaliśmy na telebimach od 21 to samo co widzieliśmy na żywo o 20 , a dopiero po 22 zaczęła się transmisja na żywo i koncert ruszył.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-11-2014 22:34

Odpowiedzcie mi, bo zaczyna mnie już ta niewiedza wkurzać...icon_wink Czy którakolwiek ze stron Sylwestrowej Mocy Przebojów na Facebooku jest oficjalna i jeśli jest to która?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-11-2014 00:06

Ĺťadna icon_smile. Jeden pan twierdzi, że Polsat kazał mu ją robić, ale to jakoś nie zostało potwierdzone przez stację.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-11-2014 14:23

Aha...... Dzięki. Tak podejrzewałem, ale teraz to mam już pewność. Zadziwia mnie jak Polsat mógł sobie na takie coś pozwolić. Dwie strony, każda zamieszcza te same informacje, żadna nie jest oficjalna. Chore icon_wink
Udostępnij ten temat