Sylwestrowa Moc Przebojów

Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-12-2014 19:41

Czy tylko ja mam wrażenie, że Polsat mocno obciął budżet sylwestra? W tym roku wiele gwiazd, które były rok temu, wystąpi u konkurencji. Lista wykonawców w Polsacie jakoś nie powala, a "dziury zasypano" uczestnikami "Twoja twarz brzmi znajomo". Zresztą, 2014 rok w Polsacie to rok oszczędności, zwłaszcza jesień była mocno oszczędna.

Z TVN-em pewnie w sylwestra wygrają, ale czy pokonają mocno Dwójkę, jak rok temu? Mam wątpliwości.

Jednego nie obcięli. Prowadzących. 8 to jest to icon_lol.
bardzo ważna osoba
10-12-2014 19:43

Od przybytku głowa nie boli icon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-12-2014 20:01

MN napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Polsat mocno obciął budżet sylwestra? W tym roku wiele gwiazd, które były rok temu, wystąpi u konkurencji. Lista wykonawców w Polsacie jakoś nie powala, a "dziury zasypano" uczestnikami "Twoja twarz brzmi znajomo". Zresztą, 2014 rok w Polsacie to rok oszczędności, zwłaszcza jesień była mocno oszczędna.

Z TVN-em pewnie w sylwestra wygrają, ale czy pokonają mocno Dwójkę, jak rok temu? Mam wątpliwości.

Jednego nie obcięli. Prowadzących. 8 to jest to icon_lol.

Nie tylko Ty, ja mam podobne zdanie. Obcieli i to ostro. Z Dwójką nie wygrają. Na pewno nie!
Warszawa za każdym razem dokładała do imprezy (o ile dobrze pamiętam) 3-3,5 mln zł. To był budżet - można było zaprosić Roxette i innych zagranicznych artystów. Gdynia w ubiegłym roku "zainwestowała" 700 tys. a w tym trochę więcej, bo 1 mln. Podejrzewam, że w przyszłym roku sylwester będzie już "bogatszy" (wybory samorządowe zakończone i nie trzeba tak bardzo obawiać się gniewu/krytyki części społeczeństwa). Choć o budżecie warszawskim to mogą zapomnieć... Czuję, że Polsat długo w Gdyni nie zabawi.

PS Zawsze mnie zastanawia po co tylu tych prowadzących? Ale widocznie tak musi być icon_wink
Edytowane przez Posterunkowy dnia 11-12-2014 00:13
Awatar
ekipa moderatorska
10-12-2014 20:44

Sylwester TVN w Krakowie będzie kosztował 4 mln złotych. Nie będą mieć nawet fajerwerków.
Sylwestry Polsatu w Warszawie potrafiły kosztować 8-9 mln. Nie wiem ile będzie w tym roku, ale skład gwiazd nie wygląda tak imponująco jak dawniej. Musieli coś obciąć.
Awatar
bardzo ważna osoba
11-12-2014 14:00

Wystarczy popatrzeć na artystów z Dwójki i Polsatu... Polsat lezy i kwiczy

SylweLTEstrowa MoLTEc PrzeLTEboLTjów
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-12-2014 19:12

Polsat przecież zawsze w sylwestra wygrywa pod względem oglądalności icon_wink. A nawet jak przegrywa, to podaje takie dane, że wygrywa icon_wink.

Słynne zliczanie anten to już klasyk icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
11-12-2014 20:56

Albo podawanie oglądalności w szczycie około północy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-12-2014 15:03

Zmieniła się ramówka Polsatu 2, więc można już ogłosić, że Sylwestrowa Moc Przebojów będzie dostępna na żywo na 4 antenach.

- Polsat (od 20:00)
- Polsat 2 (od 20:00)
- Polsat News 2 (od 21:00)
- Polsat News (od 23:15)
Udostępnij ten temat