Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
przyjaciel strony
26-07-2010 19:40

Szymek napisał/a:
A może by tak zrobic polską wersję teleturnieju 21?

Przecież ten teleturniej był w TVP w latach 60. i ponownie w latach 2001-2002. Prowadził Rafał Rykowski.
bywam tu czasem
26-07-2010 19:58

Wiem, że w Niemczech (emisja na ARD) jest jakiś teleturniej, który nosi tytuł "Quiz".
bywam tu czasem
26-07-2010 20:24

Było coś takiego? Przepraszam, nie wiedziałem.
Awatar
jestem zawsze
26-07-2010 23:39

Ja jak już wspomniałem proponuje wyemitowanie polskiej wersji teleturnieju 1 kontra 100. Oglądałem ten program w wersji włoskiej i muszę powiedzieć że nawet był dobry. Teleturniej ten mógłby poprowadzić Chajzer a Ibisz mógłby poprowadzić jakiś porządny teleturniej wiedzowy. Dodatkowo zaproponowało by się Kammelowi prowadzenie jakiegoś ciekawego programu na wzór tego programu w TVP gdzie gwiazdy odkrywały swoje drzewa genealogiczne. Młynarska natomiast mogłaby jakiś program o gwiazdach ale nie taki jak Się Kręci tylko coś na wzór Exclusive choć i ten program mógłby być reaktywowany. Można też wskrzesić ale tym razem w Polsacie "Całą Prawdę" emitowaną kiedyś na TV4 zaczynając od odcinków powtórkowych. Cichopkowa mogłaby poprowadzić jakiś program muzyczny idealny na wieczór. dodatkowo w Polsacie powinien być program Muzyczne listy emitowany w czwórce gdyż Wstawaj Gramy to nie wypał. Dowbor oczywiście też by mógł dostać jakieś show do prowadzenia podobnie jak Rock ale te show byłyby osobne. Powinno się również wskrzesić programy Koterskiego i Bałtroczyka a i Kałamaga powinien coś dać no i na końcu powinna mieć swój program pani Terentiew.
Co do teleturnieju 21 to kiedyś było o nim głośno w Interwencji bo z tego co wiem ludzie w ogóle nie dostawali pieniędzy.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-07-2010 13:07

W piątek w 1pol koncert gwiazd Muzodajnia 2010. Prowadzą Maciej Dowbor i Paulina Sykut.
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 28-07-2010 13:46
bywam tu czasem
02-08-2010 16:02

Widziałem dziś na Polsacie zwiastun nowego serialu stacji pt "Szpilki na Giewoncie", w którym główną rolę gra Magdalena Schejbal (Kryminalni). Myślałem, że podadzą datę premiery serialu, ale powiedzieli tylko "jesienią w Polsacie". Po raz pierwszy widzę w zapowiedziach Polsatu hasło "Polsat. Włącz emocje!"
Awatar
przyjaciel strony
02-08-2010 19:58

Widziałem właśnie zapowiedź nowej edycji Światowych rekordów Guinnessa
Awatar
bardzo ważna osoba
03-08-2010 14:14

Może chociaż raz Polsat porządnie rozreklamuje swoją ramówkę....
Udostępnij ten temat