Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
bardzo ważna osoba
24-07-2010 16:51

[justify]Zgadzam się. "Mamuśki" i "I kto tu rządzi" powinny być 'wskrzeszone'. A co do pomysłu na sobotę... Na media2 pisałem już o tym, że Polsat powinien pomyśleć o jakimś teleturnieju na styl pierwszej edycji "Grasz, czy nie grasz?", która trwała dobre dwie godziny.[/justify]
Edytowane przez KM dnia 24-07-2010 16:52
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-07-2010 18:23

cris2010 napisał/a:
Wystartował nowy serial 1pol pt: "Kaszmirowa mafia".
Więcej: http://www.dvbnew...w_polsacie

Tak, to rzeczywiście bardzo nowy serial icon_wink. Szkoda, że emitował go już parę razy Polsat Cafe.
Awatar
ważna osoba
24-07-2010 20:14

Podobnie jak Moi przedmówcy też bym wskrzesił serial "Mamuśki", "I kto tu rządzi" oraz kolejną edycję "Fali zbrodni". O ile dobrze pamiętam to zakończył się na VI edycji i był bardzo dobrym serialem kryminalnym. Proponował bym kolejną edycję "Idola" oraz reality show np. "Bar". Teleturnieje również powinny powrócić na antenę TV Polsat, ja bym pomyślał o "Awanturze o kasę" (świetny teleturniej).
Edytowane przez krzysztof2001 dnia 24-07-2010 20:15
Awatar
ważna osoba
24-07-2010 21:11

Latem Polsat całkiem nieźle się trzyma. Dobrze że sport jest. Dużo ratuje. Tylko czemu jakiś, dla mnie, niezrównoważony człowiek wcisnął premierowe odcinki Wzoru pomiędzy powtórki CSI Miami i Kości?
Tego pojąć nie mogę.
Awatar
bardzo ważna osoba
24-07-2010 21:39

[justify]@krzysztof2001 - widzę, że mamy idealnie takie same myśli. : )

Jeśli chodzi o "Falę Zbrodni", to uważam, iż to był jedyny, prawdziwie kryminalny serial w telewizji. Wszędzie pełno krwi, prawdziwe metody walki z przestępczością zorganizowaną, doborowa obsada, przekleństwa (które - przyznacie - dodawały "uroku"), do tego mafia rosyjska i ludzie, którzy mówili w tym języku (co według mnie było największym plusem tego serialu). Wielka szkoda, że Polsat nie jest zainteresowany chociażby dokończeniem serialu, bo jak wiemy wiele wątków nie zostało wyjaśnionych.

Dodam jeszcze na koniec pewną rzecz. Otóż, z pewnością oglądalibyśmy naprawdę wiele ciekawych teleturniejów na antenie głównego Polsatu, gdyby stacja chciała wprowadzić teleturniej do ramówki. To jest główny problem, ponieważ jeśli chodzi o ATM, to praktycznie co trzy, cztery miesiące, kręcą oni pilotażowe odcinki autorskich teleturniejów (np. "Egzekutor" - patrz film: http://www.youtub...zCe-P4KjyE). Widać, taka jest dziwna polityka Polsatu.[/justify]
Edytowane przez KM dnia 24-07-2010 21:40
Awatar
przyjaciel strony
25-07-2010 09:38

Moim zdaniem POLSAT mógłby przywrócić na antenę "Ĺťyciową Szansę" lub ewentualnie "Awanturę o kasę" (bardziej bym się jednak skłaniał ku ĹťS). Rzecz jasna nie miałbym też nic przeciwko całkiem nowemu teleturniejowi.

"Mamuśki" nie powinny wracać. Świetność tego serialu polegała właśnie na tym, że szybko się skończył, przez co pomysły na odcinki były bardzo świeże i nie wymęczone.

PS. To forum czyta ktoś z Polsatu, czy my tak piszemy sami sobie?
Edytowane przez Direct dnia 25-07-2010 10:04
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-07-2010 12:23

14 sierpnia 1pol pokaże II Zielonogórską Noc Kabaretową
Więcej:http://tvpolsat.i...dmore=2491
Edytowane przez Krzysiek dnia 25-07-2010 12:26
wkręcam się
25-07-2010 13:12

Ja jednak chciałbym drugą edycję Tylko Nas Dwoje, albo kolejną odsłonę jak Oni śpiewają. Wiadomo, że to nierealne.
Powrócić mógłby jakiś RS, np. Bar (też wiadomo, że nie do zrealizowania).
Udostępnij ten temat