Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-12-2010 16:30

Dokładny opis serialu: http://www.polsat...index.html.
wkręcam się
28-12-2010 17:04

Znowu zagraniczna produkcja...nie podoba mi się to za dużo seriali zagranicznych na polsacie jest.
rozkręcam się
13-03-2011 15:23

Moim zdaniem Polsat mógłby zrobić wreszczie jakiś program dokumentalny, podróżnicy i transmitować go na głównej antenie.
wkręcam się
27-04-2011 13:15

Ostatnio bardzo często oglądam program "Dzień dobry TVN" i zastanawiam się dlaczego Telewizja Polsat nie inwestuje w program typu morning-show, tylko w powtórkowe programy. Moim zdaniem stacja dobrze organizuje różne festiwale, koncerty itp. więc dobrze poradziła by sobie z śniadaniowym programem. Bardzo proszę o przemyślenia. Pozdrawiam1pol
Awatar
ekipa moderatorska
27-04-2011 14:13

Przyczyna jest taka, że emitując powtórki i jakieś programy dla dzieci Polsat ma lepszą oglądalność.
Dodatkowo takie programy sporo kosztują, a powtórki i programy dla dzieci nie.
No i trzeci argument nie ma sensu wprowadzania trzeciego bardzo podobnego programu w to samo pasmo, bo to nie może się udać.
Awatar
bywam tu czasem
27-04-2011 15:41

Trochę sportu by się przydało na Polsacieicon_smile
(transmisja jakaś poza Ligą Mistrzów)
wkręcam się
27-04-2011 17:23

Ja jednak myślę że powinien być śniadaniowy program w Polsacie, bo to by przyniosło jeszcze większą oglądalność stacji. A zresztą program nie musi się zaczynać o 8:30 tylko o 9:00 i do 11:25. I gdyby program miał bogatszą ofertę to to może się udać, a pasmo dla dzieci zostawić w spokoju, tylko oczywiście powtórki by zniknęły, bo to będzie powoli się już nie opłacać Polsatowi. icon_wink
Awatar
bywam tu czasem
08-05-2011 19:06

Podobno Polsat szykuje jakieś nowe show na jesień - wie ktoś co to może być ?
Udostępnij ten temat