Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
ważna osoba
25-07-2010 17:48

@opium zgadzam się z Twoją opinią na temat "Fali zbrodni" w 100 %. Jestem fanem tego serialu, nawet dodam że jak Polsat 2 powtarzał ten serial w dni powszednie to oglądałem każdy odcinek.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-07-2010 18:34

Szkoda, że Polsat nie kontynuuje tak zabawnych, choć bardzo rzadko powtarzanych seriali komediowych: "Kocham Klarę" (ze świetną Magdą Wójcik) oraz "Dziupli Cezara", która jednak doczekała się w te wakacje emisji powtórkowej.

Joey napisał/a:
PS. To forum czyta ktoś z Polsatu, czy my tak piszemy sami sobie?

Może przeczyta, kto wie icon_wink.
bywam tu czasem
26-07-2010 07:04

Przede wszystkim powrót idola. Tylko z Makiem Rockiem. A jury? Myśle, że pani Zapendowska, pan Cygan i ten z dredami by się zgodzili. A kto zamiast Wojewódzkiego? Może Ania Dąbrowska? Jako taki przykład. I może jakieś amerykańskie seriale w sobotnie popołudnia? Mam tu na myśli Glee czy Vampire Diares. I coś zamiast Bundych... Ileż to można? Proponowałbym dac 2 odcinki Simpsonów. I w niedziele przedpołudnia Idol-Extra.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-07-2010 09:33

Jesień w 1pol bez show Tylko Nas Dwoje, ale z nowym programem rozrywkowym.
http://www.wirtua...rozrywkowy
Edytowane przez Krzysiek dnia 26-07-2010 09:34
bywam tu czasem
26-07-2010 09:38

Może to nawet lepiej, że nie będzie kolejnej edycji "TnD", ja mam już dosyć programów ze śpiewającymi/tańczącymi gwiazdami. Polsat według mnie powinien wrócić do reality-show.
Awatar
rozkręcam się
26-07-2010 11:13

Tak, mnie też wkurzają powtórki Bundych i innych, chociaż ,,Miodowe Lata" oglądam bardzo chętnie :-) Co do ramówki, mogliby wydłużyć ,,Nowy dzień z PN", usunąć denne powtórki, przywrócić produkcję ,,Agentek", ,,Awantury o Kasę", i fakt, coś na styl wielkiej gry można by dać. Jestem też za tym, żeby przywrócić produkcję ,,Bałtroczyk Przedstawia", lub tego programu, który kiedyś prowadził Halama, a teraz jest pokazywany w Polsacie 2. No, to chyba wszystko icon_cool icon_cool icon_cool

//edit: Teraz mi przyszło do głowy, że można by dodać jakiś program kucharski. Nie, i nie chodzi mi o coś w stylu Makłowicza i Wachowiczki (chociaż ma dobry program), a coś na styl ,,Mistrza Kuchni" emitowanego w BBC Lifestyle i czasami na BBC Entertainment (pewnie się już w pisowni pomyliłem icon_green) . Program polega na tym, że robi się kasting, przychodzi - dajmy na to - 10 tysięcy uczestników i zaczynają gotować Później przechodzą dalej, i dalej i dalej. Ten, który wygra zostaje szefem kuchni w jakiejś wypasionej restauracji. Myślę, że sprawdziłoby się to.
Edytowane przez sla17 dnia 26-07-2010 11:18
bywam tu czasem
26-07-2010 17:00

Tak, od 6 do 8 Nowy Dzień z Polsat News, potem premierowe seriale.
A może by tak zrobic polską wersję teleturnieju 21? Polsat ma w swojej ofercie film Quiz Show. Niech go obejrzą, a potem nakręcą polską wersję tego teleturnieju!
Awatar
rozkręcam się
26-07-2010 19:32

Szymek napisał/a:
A może by tak zrobic polską wersję teleturnieju 21?

A na czym to polega, bo niezbyt się orientuję
Udostępnij ten temat