Tak, mnie też wkurzają powtórki Bundych i innych, chociaż ,,Miodowe Lata" oglądam bardzo chętnie :-) Co do ramówki, mogliby wydłużyć ,,Nowy dzień z PN", usunąć denne powtórki, przywrócić produkcję ,,Agentek", ,,Awantury o Kasę", i fakt, coś na styl wielkiej gry można by dać. Jestem też za tym, żeby przywrócić produkcję ,,Bałtroczyk Przedstawia", lub tego programu, który kiedyś prowadził Halama, a teraz jest pokazywany w Polsacie 2. No, to chyba wszystko
//edit: Teraz mi przyszło do głowy, że można by dodać jakiś program kucharski. Nie, i nie chodzi mi o coś w stylu Makłowicza i Wachowiczki (chociaż ma dobry program), a coś na styl ,,Mistrza Kuchni" emitowanego w BBC Lifestyle i czasami na BBC Entertainment (pewnie się już w pisowni pomyliłem
) . Program polega na tym, że robi się kasting, przychodzi - dajmy na to - 10 tysięcy uczestników i zaczynają gotować Później przechodzą dalej, i dalej i dalej. Ten, który wygra zostaje szefem kuchni w jakiejś wypasionej restauracji. Myślę, że sprawdziłoby się to.