Ja jak już wspomniałem proponuje wyemitowanie polskiej wersji teleturnieju 1 kontra 100. Oglądałem ten program w wersji włoskiej i muszę powiedzieć że nawet był dobry. Teleturniej ten mógłby poprowadzić Chajzer a Ibisz mógłby poprowadzić jakiś porządny teleturniej wiedzowy. Dodatkowo zaproponowało by się Kammelowi prowadzenie jakiegoś ciekawego programu na wzór tego programu w TVP gdzie gwiazdy odkrywały swoje drzewa genealogiczne. Młynarska natomiast mogłaby jakiś program o gwiazdach ale nie taki jak Się Kręci tylko coś na wzór Exclusive choć i ten program mógłby być reaktywowany. Można też wskrzesić ale tym razem w Polsacie "Całą Prawdę" emitowaną kiedyś na TV4 zaczynając od odcinków powtórkowych. Cichopkowa mogłaby poprowadzić jakiś program muzyczny idealny na wieczór. dodatkowo w Polsacie powinien być program Muzyczne listy emitowany w czwórce gdyż Wstawaj Gramy to nie wypał. Dowbor oczywiście też by mógł dostać jakieś show do prowadzenia podobnie jak Rock ale te show byłyby osobne. Powinno się również wskrzesić programy Koterskiego i Bałtroczyka a i Kałamaga powinien coś dać no i na końcu powinna mieć swój program pani Terentiew.
Co do teleturnieju 21 to kiedyś było o nim głośno w Interwencji bo z tego co wiem ludzie w ogóle nie dostawali pieniędzy.
Widziałem dziś na Polsacie zwiastun nowego serialu stacji pt "Szpilki na Giewoncie", w którym główną rolę gra Magdalena Schejbal (Kryminalni). Myślałem, że podadzą datę premiery serialu, ale powiedzieli tylko "jesienią w Polsacie". Po raz pierwszy widzę w zapowiedziach Polsatu hasło "Polsat. Włącz emocje!"