Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
przyjaciel strony
07-08-2010 09:48

Widzieliście zapowiedź serialu "Ludzie Chudego"
Awatar
ważna osoba
08-08-2010 15:22

Polsat powinien zacząć inwestować w nowe produkcje serialowe Made in USA. Wielki hicior się szykuje :"The Walking Dead"
Aż prosi się o zakup i emisję.
Wiele światowych stacji tv kupuje seriale już w trakcie powstawania. Przykład nie udanego "Fast Forward" jest idealny.
Czas na Polskę. Nie musimy być skazani na AXN-y i tego typu różne półprodukty.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-08-2010 09:11

Dziś podobno się dowiedziałem, że nowy serial "Szpilki na giewoncie" ma być emitowany w czwartki o 22:00, po Hotelu 52 w zamian za Moment Prawdy, którego kolejnej edycji nie będzie jesienią.
Awatar
przyjaciel strony
10-08-2010 09:24

W przyszłym roku ma już nie być Samego życia
- W przyszłym roku ma nas zastąpić nowy serial, będący polską wersją telewizyjnego hitu z południa Europy. Ma być produkowany we Wrocławiu - mówi jeden z aktorów "Samego Ĺťycia".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-08-2010 19:38

Pewnie skończy się tak, jak ostatnio, czyli serial, który próbował wyprzeć "Samo życie" zawsze wylatywał z ramówki jako pierwszy. Tak było i z "Będziesz moja" i z "Na kocią łapę". Te seriale częściowo zajęły pasmo "Samego życia", ale nie gromadziły odpowiedniej widowni. Teraz może być podobnie, z tym że nowy serial może, np. czasowo (na jeden sezon lub zimą) zająć całe pasmo "Samego życia".
Edytowane przez MN dnia 10-08-2010 19:39
Awatar
przyjaciel strony
14-08-2010 10:09

http://www.telema...o,cpr.html Szpilki na Giewoncie od 2 września o godzinie 22
bywam tu czasem
15-08-2010 20:04

Ludzie Chudego w niedziele o 20! Co o tym sądzicie? Da radę? Bo moim zdaniem dużo ryzykują. Myślałem, że serial poleci w czwartki o 20.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-08-2010 20:15

Oby "Ludzie Chudego" nie skończyli tak, jak "Tango z aniołem", gdzie oglądalność była tak tragiczna, że nigdy nie wyemitowano wszystkich odcinków w Polsacie głównym (brakujące epizody po długim czasie pokazał dopiero Polsat 2). Z kolei każda kolejna emisja powtórkowa tego serialu w Polsacie była przerywana szybciej niż zdołała się rozkręcić icon_wink.

Decyzja raczej niezbyt dobra, ale powodzenia icon_smile. Najwyżej "Ludzie Chudego" dostaną drugie życie w Polsacie 2, o ile licencja na to pozwoli, i te nakręcone odcinki będą wałkowane w tej stacji do zdarcia taśmy, a nawet o wiele dłużej icon_wink.
Udostępnij ten temat