Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
ważna osoba
11-09-2010 20:32

Szpilko są średnie ale są momenty super zabawne. Warto przemęczyć się dla tych chwil. Co do Chudego to fajny serial. Dawno nie uśmiałem się takk przy polskiej produkcji.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2010 20:19

tvpolsat.info/images/sazms1.jpg

tvpolsat.info/images/sazms2.jpg

tvpolsat.info/images/sazms3.jpg

tvpolsat.info/images/sazms4.jpg

tvpolsat.info/images/sazms5.jpg
Edytowane przez MN dnia 02-10-2010 20:20
ważna osoba
14-10-2010 17:17

W Polsacie przydałoby się dużo zmian, bo mam już dość dominacji tvnu, który dla mnie osobiście jest beznadziejny.
Dobrze Polsat robi puszczając filmy w poniedziałki, wtorki i środy, bo konkurencja raczej się w te dni nie stara, jeśli chodzi o filmy. W czwartki tak jak jest, niech będą seriale. W piątki przydałoby się puścić jakieś horrory, na pewno wielu miłośników horrorów by się ucieszyło. Nie wiem, czy warto w soboty i niedziele cokolwiek nowego wymyślać, bo tvn (niestety) ma mam talent i tańca z gwiazdami, które przyciągają wiele widzów. Może lepiej w soboty i niedziele postawić na filmy albo jakiś ciekawy teleturniej. Oprócz tego zdjąć wszelkie powtórki ''Daleko od noszy'', ''Rodziny zastępczej'' czy ''Świata wg Kiepskich'', bo co za dużo, to niezdrowo. Niepotrzebna jest też powtórka ''Malanowskiego'' rano. Przydałby się porządny program muzyczny, lista najnowszych przebojów i jakieś stare hiciory. A przede wszystkim Polsat powinien postawić na porządne, sprawdzone seriale zagraniczne, zwłaszcza dla młodzieży, bo inne stacje takowych seriali nie mają, więc myślę, że warto by było coś ciekawego wprowadzić.Myślę, że bezsensu jest wymyślanie kolejnych nowych serial, które i tak będą miały niska oglądalność. No i oczywiście jakiś teleturniej by się przydał.
Awatar
jestem zawsze
24-10-2010 13:06

Ja może poszedł bym dalej i chciałbym żeby Polsat zlikwidował popołudniowe Wydarzenia a w zamian za to poważnie rozbudował pasmo day-time o jakiś program sądowy tylko w innej formie ale produkowany przez tą samą firmę co te z TVNu. Do przebudowy powinna iść cała poranno-popołudniowa ramówka (od 5:00 do 15:45) gdzie wróciłby call tv ale też pojawił się jakiś program poranny w końcu Polsat ma dużo twarzy które mogłyby się sprawdzić w takim formacie. Co do programów muzycznych to dobry pomysł - można by na przykład wrócić "Wstawaj Gramy" na 6. Powinno się też zainwestować w weekendową ramówkę od poranka do pasma prime-time. Podsumowując doświadczenie które pani Terentiew wyniosła z TVP2 powinna przelać na ramówkę Polsatu.
Podsumowując
bywam tu czasem
24-10-2010 19:30

Tylko po części zgadzam się ze zdaniem Polanda. Możę zacznę od poranka: Polsat bardzo dobrze robi emitując Poranek z Polsat News. Po pierwsze, jest to duża promocja dla siostrzanego kanału, a ponadto pokuszę się o stwierdzenie, że ma on większą oglądalnośc od Wstawaj!Gramy! Cieszy mnie to, że swój program Polsat zaczyna już od 5, oczywiście bez powtórek. O tej porze Jedynka emituje powtórki Mody na sukces (sam wiem, bo wstaję do szkoły), na Dwójce leci MASH ( od 05:35), natomiast TVN emituje powtórki Uwagi oraz Nic straconego. o 07:00 stacja powinna zainteresowac się emisją programu morning-show. Myślę, że Polsat w tym czasie nie ma zbyt wielkiej konkurencji (jedynie Kawa czy herbata jest potencjalnym zagrożeniem). Sądzę, że nie warto porywac się z siekierą na Słońce i konkurowac z TVN-em i dWojką, emitującymi własne programy poranne. Ponadto, Polsat powinien postawic w tym programie na rozrywkę, ponieważ informacji to on dostarczy przez calą wcześniejszą godzinę. A kto mógłby byc prowadzacym takiego programu? Hmm... Agata Młynarska, Agnieszka Popielewicz, Ewa Wachowicz, Krzysztof Ibisz, Maciek Rock, Maciej Dowbor a może nawet sama... Nina Terentiew. Kto wie? Później, czyli około 08:30 powinien leciec film animowany, jak to teraz ma miejsce ok 07:30. Myślę, że to trochę za wczesnie, ponieważ dzieci, dla których na prawdę jest przeznaczona ta pozycja jeszcze śpią (dzieci w wieku szkolnym przeważnie o tej porze opuszczają już dom). Następnie, czyli ok 09:00 Polsat powinien puszczac powtórki takich seriali jak Chirurdzy czy Gotowe na wszystko. Polskim sitcomom mowimy dośc! Do godziny 14L45 ramówkę zostawiłbym w spokoju. Dopiero przed 15 proponowałbym wznowienie nowych odcinków Ĺťaru Młodości. mówmy się, większosc ludzi siedzi lub wychodzi dopiero z pracy, więc w domu zostacja tzw kury domowe. Myślę, że to coś dla nich.

Ponadto Kiepskich przesunąłbym na 19:30 (wiem że to trochę komplikuje sprawę, bo w ramówce jest LM). Stand-up przeniesc na piątek, a w sobotę dałbym jakiś teleturniej MIĘDZYNARODOWY. Chodzi o to, że po jednej stronie polska rodzina, a po drugiej niemiecka. Polskim prowadzacym byłby Chajzer.O 22 dałbym Moment prawdy. Do ramówki wsadziłbym Glee, Vampiry Diares i 90210.

Co wy na to? Nie myślcie sobie, że jestem jakims psycholem, który ciągle układa ramówki dla stacji, czy coś w tym stylu...
Awatar
jestem zawsze
24-10-2010 19:52

Bajki można emitować ale gdzieś od 9 lub 9:30 potem można dać jakieś seriale i tak aż do 14:45 o której to można dać Wydarzenia z związku z tym Interwencja mogłaby być o 15:10 lub 18:30. Do ramówki Polsatu można też przenieść ciekawe programy jak Muzyczne Listy,Gaileo czy Włatcy Móch oczywiście dwa ostatnie byłyby pokazywane na zasadzie powtórkowej jak kiedyś "Jesteś moim życiem" czy "Daje Słowo". Polsat mógłby też pomyśleć nad wznowieniem tym razem u siebie "Całej Prawdy" i talk show "Czy warto było ?".
Awatar
jestem zawsze
18-11-2010 23:35

Przepraszam że pisze post pod postem ale na początku roku rusza interaktywny projekt Krzysztofa Ibisza i prawdopodobnie może tu chodzić o "Grę z Ibiszem" - szczegóły pod tym linkiem : http://media2.pl/...lsatu.html
Edytowane przez MK dnia 18-11-2010 23:35
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-11-2010 23:40

Porównałem dwa teksty, ten oryginalny z przeróbką z portalu na m i w oryginale nie ma słowa o żadnej "Grze z Ibiszem". Znowu ktoś dopisuje, co chce icon_wink: http://www.plejad...tykul.html.

PS. No i w oryginale w tytule jest pytajnik icon_smile.
Edytowane przez MN dnia 18-11-2010 23:41
Udostępnij ten temat