Oferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji PolsatOferta programowa Telewizji Polsat

Oferta programowa Telewizji Polsat

Awatar
przyjaciel strony
19-11-2010 10:08

Ja tam Ibisza zawsze lubiłem, teleturnieje także, a nowy program wygląda na "teleturniejowaty", więc może wyjść coś ciekawego.

Potwierdzam też, jak poprzednicy w powyższych postach, że Polsatowi przydałby się jakiś teleturniej. Od czasu zakończenia "Gry w ciemno" w 2007 nie było żadnego, a przecież 1pol ma na tym polu duże sukcesy.
Awatar
jestem zawsze
19-11-2010 11:16

Jak to nie było - to co leciało na Polsacie o poranku też zaliczamy do teleturniejów icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-11-2010 23:53

Minionej nocy zamiast "Tajemnic losu" pokazywano sygnał Polsat News (w poprzednich dniach filmy). Ogólnie sprawa jest ciekawa, bo chyba zerwano umowę z iTV i trwają poszukiwania pomysłów na nowe zagospodarowanie nocnego pasma w Polsacie.
Awatar
ekipa moderatorska
22-11-2010 11:09

Ĺťeby nie przyszło im do głowy zrobić takiego samego,lub podobnego pasma jakie jest na Polonii1 icon_biggrin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-11-2010 11:13

Już wystarczy, że TVN pokazuje coś takiego w nocy w ramach telezakupów icon_lol.
Awatar
bardzo ważna osoba
22-11-2010 11:41

Tej nocy na 1pol leciał 1polnew
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-11-2010 15:48

Polsat News nadal każdego dnia obecny jest w nocy w Polsacie głównym, ale w ramówce nadal tego nie uwzględniono, więc to być może tylko sytuacja tymczasowa.

A 6 grudnia kolejny już Mikołajkowy Blok Reklamowy.

[center]

[/center]
Awatar
bywam tu czasem
28-11-2010 15:55

Wie ktoś może co z "Rodziną Zastępczą"? Skończyli już nadawanie tego serialu czy będą nowe odcinki?Ostatni skończył się na tym,że Alutka urodziła dziecko a Posterunkowy awansował.I chciałbym wiedzieć co będzie dalej icon_wink 1pol nic nie mówił w sprawie dalszej emisji tego serialu?
Udostępnij ten temat