Ok! To jest PLUS tego. Ale jest i też minus. Mianowicie czy szanowny polsat zareklamował to gdzieś? Pomijam internet. Nie spotkałem się z jakimś ogłoszeniem czy choćby z komunikatem pojawiającym się na ekranie. Od tak dużo potrafią zrobić a na takie coś ich nie stać... Śmiech...
Obydwa kanały są złamanego grosza nie warte. Podobnie jak Sci F Channel i Universal. Pozdbywają się śmieci i tyle. No wyjątkiem jest TLC HD bo dopiero wchodzi na rynek.
Dokladnie! Ten TLC HD to raczej jest HD w SD. Różni się tylko i wyłącznie znaczkiem hd przy logo i tyle. Obraz jak i dźwięk ten sam co na TLC.
Co do 13th street, kolejny śmieciarz a nie kanał. Nie ma co tu komentować.
Moim zdaniem 13th Street Universal to ciekawy kanał - widzę w ramówce sporo ciekawych seriali, a TLC HD to taki sobie kanał, na dodatek co pewien czas ucieka obraz na sekundę
Moim zdaniem 13th Street Universal to ciekawy kanał - widzę w ramówce sporo ciekawych seriali, a TLC HD to taki sobie kanał, na dodatek co pewien czas ucieka obraz na sekundę
Mi tam nic nie ucieka. No ale co się dziwić jak ten Twój rubin to już ledwo zipie.
Co do TLC HD mogę napisać że są niektóre programy w których dźwięk jest DD+. Siedziałem specjalnie z słuchawkami na uszach by sprawdzić wiarygodność i fakt faktem stał się rzeczywisty.
Jedynkowicz napisał(a):
Mi tam nic nie ucieka. No ale co się dziwić jak ten Twój rubin to już ledwo zipie.
Po pierwsze nie rubin, a LG Flatron, a po drugie zapewniam cię, że obraz się zrywa - wina ewidentnie leży po stronie , bo na pozostałych kanałach z tego transpondera nie zaobserwowalem takich problemów jakie są na TLC HD.
Na Forum SK ktoś wrzucił zdjęcie nowej ulotki - widnieje na niej logo kanału... Love - ciekawe, czy to będzie nowy kanał, czy zastąpi jakiś inny (np. Zone Romanticę)