Nie rozumiem czego Polsat News tak bardzo się wystraszył ... Według mnie Pan Bartosz Kurek był świetnym prowadzącym i on trzymał poziom w Nowym Dniu, oczywiście nie mam nic do Pań ale tak długie odsunięcie od prowadzenia programu, przez tak naprawdę zwrócenie uwagi na złe zachowanie wśród gości w studiu jest dziwne. Przecież każdy by stracił cierpliwość... I tak naprawdę myślę, że decyzja szefostwa nie była podjęta tyle przez słowa pana Bartka, co późniejsze komentarze na Twitterze czy Facebooku Pana Bartka, typu " Ale dałeś mu popalić " albo " Trzeba tego **** naprostować" itd.
Drugą sprawą jest to, że na przykład Pani Gozdyra za skandal z księdzem w " Skandalistach" została wysłana na miesięczny urlop, to nie pojmuję, czemu Pan Bartek miałby całkowicie stracić swoje stanowisko? Są takie plotki.. Są również, że ma wrócić dopiero w sierpniu..
Naprawdę wielki błąd, i tłumaczenie tego nowym stanowiskiem niczego nie zmienia, bo wiadomo czemu teraz zajmuje się czymś innym.
Cenię Polsat News dlatego, że są jedyną niezależną i obiektywną stacją informacyjną w tym kraju, jednak teraz zaczynam mieć obawy
.