Wycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z oferty

Wycofanie kanałów z oferty

Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
24-12-2011 21:42

To teraz każdy będzie mógł wypowiedzieć umowę, nawet jeśli nie miał TVN HD+1 w PWU? icon_wink To samo się tyczy np. Religii TV, czy TVN CNBC, jakby np. kiedyś wycofywali te kanały? icon_wink Jeśli tak, no to po co CP bawi się w kanały niegwarantowane, czyli usuwanie kanałów z PWU, jak i tak podobno można bezkarnie wypowiedzieć umowę? icon_wink No chyba, że jednak nie można, nie wiem, dziwne to icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
24-12-2011 21:53

@przemekp 1cpn1 (i nie tylko) bazują na niewiedzy abonenta...
wkręcam się
25-12-2011 11:55

Witam wszystkich icon_smile

mam pytanie, od kiedy i do kiedy można składać wypowiedzenia umowy z zw. z wycofaniem z oferty TVN HD +1 ? Czy wiecie może w jakiej formie złożyc takie wypowiedzenie? Co, gdzie, jak icon_smile icon_smile icon_smile Pozdrawiam ! I bardzo ładnie proszę o odpowiedź icon_smile
jestem zawsze
25-12-2011 12:06

Koleżanko na wypowiedzenie umowy masz 30 dni, które liczone są od momentu wycofania tego kanału z oferty Cyfrowego Polsatu.
Ĺťeby móc rozwiązać umowę bezkarnie TVN HD+1 musisz mieć wymieniony w Promocyjnych Warunkach Umowy.
W wypowiedzeniu, a właściwie w rozwiązaniu umowy możesz powołać się na siódmy paragraf regulaminu świadczenia usług oraz wspomnieć, że swoją decyzję motywujesz usunięciem kanału TVN HD+1 bez którego nie możesz żyć, a został on wycofany tego i tego dnia. icon_wink
wkręcam się
25-12-2011 12:33

Kolego, a czy wiesz może, czy rzeczony TVN HD+1 jest jedynym wycofywanym w najbliższym czasie kanałem (n-ka wycofuje też inne na koniec roku). I na kiedy skutkuje takie wypowiedzenie.. Wypowiedzenie rozumiem że w formie pisemnej, ale gdzie mogę złożyć/wysłać? Pozdrawiam znad ciacha i kawusi icon_smile
jestem zawsze
25-12-2011 12:40

Platforma n to platforma n. icon_wink Nic mi nie wiadomo, aby Cyfrowy Polsat zapowiadał wycofanie jakichkolwiek kanałów. Tak naprawdę to do tej pory nie zapowiedział wycofania TVNu HD+1. icon_wink Ale wiadomo, że TVN HD+1 likwiduje sam nadawca, więc prędzej czy później zostanie wycofanyi z oferty Cyfrowego Polsatu. icon_wink
Tylko i wyłącznie forma pisemna wysłana na adres Cyfrowego Polsatu. Najlepiej listem poleconym z potwierdzeniem odbioru. Jeśli komuś spieszy się to może dorzucić jeszcze priorytet.
Edytowane przez nick_100 dnia 25-12-2011 12:58
wkręcam się
25-12-2011 12:53

Śliczne dzięki za info icon_smile
Awatar
ważna osoba
25-12-2011 13:23

Sądzę, że teraz dopiero się zacznie, ale dobrze. Może w końcu 1cpn1 zadba trochę o rozwój oferty programowej. Może w końcu fuzja Cyfry+ z N trochę ich wystraszy i skłoni do zadbania bardziej o TV. W końcu rożnica w licznie abonentów pomiędzy nową platformą a 1cpn1 nie będzie już tak duża jak dotychczas.
Udostępnij ten temat