Wycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z ofertyWycofanie kanałów z oferty

Wycofanie kanałów z oferty

Awatar
ważna osoba
14-09-2011 22:44

@leonnik6, ja uwazam, iż kanały BBC, to były i są dobre kanały. Dlatego naprawdę ubolewam nad ich stratą. A tym samym ciągle za nimi jęcze.
Awatar
ekipa moderatorska
14-09-2011 23:20

@ Danio bo kanały BBC nie były i nie są złe,dlatego Ci się nie dziwie. icon_wink
bardzo ważna osoba
15-09-2011 22:36

Lubiłem oglądać kanały BBC, aczkolwiek tylko wybrane, a mianowicie BBC Knowledge oraz Entertainment, i uważam, że CP dobrze by postąpił z powrotem przywracając je, oraz ewentualnie także pozostałe do swojej oferty.
Kanały te ogólnie nie mają złej oferty i mogliśmy znaleźć na nich wiele ciekawych pozycji programowych. Również ubolewam nad tymi kanałami i po cichu liczę, że jeszcze kiedyś mi się one 'zaświecą' icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-10-2011 17:28

Tutaj można pisać wszelkie uwagi i pytania odnośnie wycofania TVN HD+1 z dniem 4 listopada.
wkręcam się
13-10-2011 18:07

Dzwoniłam do BOK a tam pan mi mówi że słyszy o tym pierwszy raz i jesli to nadawca usówa kanał z oferty to nie jest to podstawa do rozwiazania umowy? To jak to naprawde wyglada?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-10-2011 18:13

Infolinia CP to nie jest dobre źródło informacji. Wiem to z doświadczenia. Czasem nawet zaprzeczają faktom icon_wink. Po prostu, gdy TVN HD+1 zostanie wyłączony, a był częścią Twojego pakietu, to napisz wypowiedzenie i je wyślij. Oczywiście, zaznacz z jakiego powodu wypowiadasz umowę.

Cytuję UOKiK:

Zmiana oferty programowej w związku z wystąpieniem nawet niezależnych od przedsiębiorcy przyczyn, np. wycofaniem się z działalności stacji telewizyjnej, powinna zawsze gwarantować konsumentowi możliwość wypowiedzenia umowy bez ponoszenia dodatkowych kosztów.
Awatar
ważna osoba
14-10-2011 11:03

W Cyfrowym Polsacie kanał TVN HD+1 jest gwarantowany od 5 maja 2011 roku czyli nie będzie to ogromna rzesza klientów którzy będą mogli zerwać umowę. (Czytajcie regulaminy przed podpisywaniem umów)
jestem zawsze
14-10-2011 11:15

A mógłbyś podać paragraf i punkt, na który powołujesz się?
Udostępnij ten temat