Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?Jak znaleźliście się na tvpolsat.info?
Ja trafiłem tutaj gdy w googlach wpisałem TV Polsat, zobaczyłem tvpolsat.info - Wszystko o TV Polsat i tak się zaczęło, wchodziłem coraz częściej i częściej, zalogowałem się, byłem coraz bardziej aktywny itp. i niespodziewanie jestem redaktorem
Tutaj trafiłem wpisując w Google Tv Polsat.Kliknąłem w link,wszedłem,coraz częściej odwiedzałem strone.W lipcu postanowiłem zarejestrować się na tej stronie.I jestem tu do dziś,jestem Przyjacielem Strony i SuperTyperem z typowania redaktora .
Ja trafiłem tutaj gdy w googlach wpisałem TV Polsat, zobaczyłem tvpolsat.info - Wszystko o TV Polsat i tak się zaczęło, wchodziłem coraz częściej i częściej, zalogowałem się[...]
Poszukiwałem informacji o platformie Cyfrowy Polsat w wyszukiwarce. To tutaj pojąłem jak to wszystko działa. Później często zaglądałem w poszukiwaniu nowości. Tematyka strony tak mnie jednak wciągnęła, że po kilku miesiącach regularnego zaglądania, postanowiłem się zarejestrować