Mam wrażenie, że Polsat News to inna liga... 2 liga, na pewno nie ekstraklasa. Popatrzyłem na konkurencyjne programy TVP Info i TVN24. TVN24 na pewno należy do ekstraklasy a TVP Info ze swoją przeciętnością umieściłbym w 1 lidze. Najsłabiej oczywiście Superstacja, ale ten kanał to już w ogóle inna liga
Kierownictwo Polsatu zaspało - efekty widzieliśmy wczoraj. Nie oglądałem długo programu Agnieszki Gozdyry. Nie był ciekawy. Jeszcze powoływanie się na sondaż konkurencji - wstyd!
Nie podzielam argumentu o remoncie studia."Najlepiej" skopiować TVN24 pod każdym względem i będzie super. Jak TVN24 ma duży bim to Polsat News też powinien mieć... Nie zgadzam się. Jakoś TVP Info nie wybudowało podczas remontu wielkiego bimu. A przecież mogli. Zmieniłbym grafikę ekranową zmniejszając logo Polsat News i sposób wyświetlania informacji na paskach - kolorystyka też do wymiany. Studio Polsat News ma olbrzymie możliwości tylko ludzie w tej stacji nie bardzo potrafią je wykorzystać.
W Polsacie niestety wszystko rozbija się o kasę. Jeszcze odnośnie wczorajszego programu - wystarczyłoby wprowadzić podobne zmiany jak przy programie Premierzy - bimy, "inne ustawienie krzeseł do debaty". Dwójka prowadzących - świetnym rozwiązaniem wg mnie byłaby para Kacprzak-Gawryluk.A tak było jak było...