Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-03-2014 00:21

Chodzi zapewne o ten profil icon_wink: facebook.com/Pols....
Awatar
jestem zawsze
17-03-2014 09:09

1pol powininien sie teraz skupić na budowaniu pozycji swoich kanałów na Facebooku i YouTubie

A polsportpl/ps1006 powinien mieć konto na YouTubie bo przecież ma Sportowe materiały wideo
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-03-2014 10:20

a ja tą całą aktywność Polsatu, programów Polsatu i kanałów tematycznych łączę z tym newsem:

Konrad Stachurski został nowym szefem działu public relations Telewizji Polsat. Anna Zwolińska, która dotąd kierowała działem, objęła w nim nowo utworzone stanowisko szefa PR kanałów tematycznych.

http://www.wirtua...w-polsacie
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-03-2014 12:48

Profil chyba rzeczywiście reaktywowano, bo wrzucono dzisiaj nawet zdjęcie z zapowiedzią dzisiejszego "Tak czy nie" icon_wink.
Awatar
rozkręcam się
20-03-2014 14:25

Trochę się ogarnęli i czasami ktoś coś tam wrzuca ale nie wygląda to zbyt dobrze. Jak na fanpage takiego kanału to jest to zdecydowanie słabiutkie... Brak kasy czy wyobraźni?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-03-2014 16:51

Niestety, zgadzam się z Tobą. W tym tygodniu były tylko trzy wpisy i to takie na odczep się.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-03-2014 16:07

Nie wiem, czy zauważyliście, że w cenniku Polsat News na kwiecień zamiast "To był tydzień" jest wpisany "To był dzień".
bardzo ważna osoba
23-03-2014 16:31

MN napisał(a):

Nie wiem, czy zauważyliście, że w cenniku Polsat News na kwiecień zamiast "To był tydzień" jest wpisany "To był dzień".

Jak kiedyś napisałeś: Cennik może odbiegać od rzeczywistości. Pewnie to jest błąd jak w przypadku TBD na Świecie w cenniku :tpb
Udostępnij ten temat