Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-04-2014 01:04

Mam jeden zap z wczorajszego specjalnego odcinka "Wystarczy chcieć". Jak widać, goście byli zacni icon_smile.
MN dodał/a następującą grafikę:
wchc.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-04-2014 09:48

Polsat News bez sondażu wyborczego (wybory do europarlamentu)icon_exclaim

źródło: http://www.wirtua...ez-badania
info: wirtualnemedia.pl

Nie widzimy takiej potrzeby - mówi nam krótko Tomasz Matwiejczuk, rzecznik prasowy Telewizji Polsat.

To ja też powiem krótko, nie widzę potrzeby, żeby 25 maja oglądać Polsat News! Dziękuję za uwagę icon_smile
Pogratulować kierownictwu podejmowania coraz mądrzejszych decyzji.
Awatar
ważna osoba
24-04-2014 10:35

W pełni się zgadzam, bardzo mądre decyzje, takim sposobem nigdy nie dogonią konkurencji, a i 1ss nie długo prześcignie, to jest żałosne.icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-04-2014 12:49

Pewnie zasugerowali się wynikami wieczoru wyborczego po referendum w Warszawie, gdzie mimo braku własnego sondażu i niewielkiego przygotowania w ogóle i tak mieli bardzo dobre wyniki oglądalności.
Awatar
ważna osoba
24-04-2014 15:24

Najlepiej iść na łatwiznę i mieć głowy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-04-2014 15:50

I tak cały wieczór będą powoływać się na ten sondaż, za który nie zapłacą ani złotówki icon_wink. Tyle, że będą musieli zaznaczać dla kogo ten sondaż był robiony.
Awatar
ekipa moderatorska
24-04-2014 18:58

Powinni się dogadać z TVN24 i TVP i razem z nimi zrobić sondaż. Kupowanie własnego się kompletnie nie opłaca. Bo te musiałby być sondaż telefoniczny, który sporo by się różnił od oficjalnych wyników.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-04-2014 15:21

Dzisiaj magazyn "Polska" wyjątkowo o 21:10. Nie wiem czemu, ale przypuszczam, że z tego powodu, że Polsat News będzie transmitował fragmenty koncertu papieskiego, który to koncert Polsat główny pokaże w retransmisji po "Tańcu z gwiazdami".
MN dodał/a następującą grafikę:
wyjatkowo.jpg
Udostępnij ten temat