Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-11-2014 20:46

Studia nigdy nie zmienią. Fizycznie nie jest to możliwe, bo nie mieliby skąd w czasie tej przebudowy nadawać programu. Możliwy jest tylko jakiś mały lifting, który da się zrobić w weekend. Wtedy nadawaliby ze studia Polsat News 2. Także radzę polubić to studio icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-11-2014 20:53

Może kiedyś zaszaleją i wybudują nowy newsroom i oddzielnym nowym budynku, ale też bym na to nie liczył, skoro Zygmunt woli przynosić parę groszy, niż coś zainwestować w coś co ma spory potencjał.
Awatar
ważna osoba
09-11-2014 21:17

MB twój znak rozpoznawczy to archaizm. Przepraszam też nie mogłem się powstrzymać. TVN dał rady przeprowadzić remont studia tvn24, a programy były realizowane ze studia wirtualnego, jak się chce to można wiele zrobić.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-11-2014 21:37

Dajcie już spokój, bo mi kartofle gniją w piwnicy od tego marudzenia! icon_wink Ile już razy była o tym mowa? Jest jak jest, inaczej nie będzie. Jak się nie podoba, przełączyć na TVN 24 i oglądać nowoczesną stację ( ja od czasu do czasu tak robię) icon_smile
Awatar
ważna osoba
09-11-2014 22:28

Jest demokracja i można mieć swoje zdanie, czy może nie? Może popierasz reżim Putina?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-11-2014 23:15

W Polsacie nie jest to możliwe. Trzeba znać realia. Polsat ma jedno studio wirtualne. A te zajmuje w dużej mierze Muzo.tv. Do tego Interwencja itp.
Awatar
ważna osoba
10-11-2014 00:15

Zawsze można skorzystać ze studia, gdzie nadawany jest program Premierzy, zawsze jakieś rozwiązanie by się znalazło, tylko trzeba mieć wizję a tego kierownictwu stacji brakuje.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-11-2014 00:25

Nie da się. To jest studio nie w budynku Polsatu, oddalone sporo od siedziby stacji i newsroomu. Mieści się w kompleksie ATM Studio. Na mapie można sobie sprawdzić, jaka to odległość. Jak sobie wyobrażasz funkcjonowanie kanału? Newsroom w innym miejscu, studio w innym? To nierealne.

Zresztą, nie wiem, co Wy z tym studiem w kółko? Tu nie trzeba wiele zmieniać, tylko wykorzystać to, co jest obecnie niewykorzystywane. Kropka.
Udostępnij ten temat