Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
01-05-2015 21:55

Może nie długo Kamil Durczok pojawi się w 1wydpl Podobno telewizje biją się o niego TVP i 1pol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-05-2015 00:26

Broń nas Panie Boże od tego icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-05-2015 00:28

Dokładnie to samo miałem napisać icon_wink Myślę, że p. Durczok jeszcze długo nie wróci do zawodu (o ile w ogóle wróci). I dobrze!
Awatar
ważna osoba
02-05-2015 11:04

A dlaczego Nieicon_question Mógł by przpeorwadzić rewolucję w 1wydpl a tym samym pozbyć się sapiągego i starego już Gugały, który się do niczego nie nadaje.
Awatar
ekipa moderatorska
02-05-2015 11:34

Jestem zdecydowanie za zatrudnieniem Durczoka. Dla niego mogły być tylko 2 role: prowadzący 1wydpl lub własny program publicystyczny. To byłby pierwszy tak znaczący transfer do Polsatu News. Na pewno byłyby z tego spore korzyści jeśli chodzi o oglądalność.
Awatar
ważna osoba
02-05-2015 11:39

W pełni się z tobą zgadzam.
Awatar
piszę coraz więcej
02-05-2015 12:16

Ja nie wiem skąd takie hejty na p. Red Gugałę. Jak wiecie jest to człowiek starszy który pełnie zdrowia ma pewnie za sobą, kto wie czy nie ma jakiejś choroby - i tylko dlatego mamy go odsuwać od prowadzenia programów?

Niech robi swoje póki może, póki chce, a ważne że robi to całkiem dobrze, jest całkiem obiektywny jak na dzisiejsze standardy telewizji - za kilkanaście, kilkadziesiąt lat będziemy go wspominać jak pana Turskiego który prowadził Panoramę do samego końca.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-05-2015 14:10

W Wielkiej Brytanii się dzieje, a Polsat News nie ma korespondenta w Londynie. Wykorzystują za to korespondenta Polskiego Radia w Londynie.

Znowu współpraca z Polskim Radiem icon_wink.
Udostępnij ten temat