Polsat News - dyskusja ogólna

piszę coraz więcej
06-06-2013 17:24

A jakich atrakcji oczekiwałeś? Gali identycznej jak na 20-lecie Polsatu?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-06-2013 17:25

A choćby uruchomienia strony internetowej !!!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-06-2013 17:30

Spot akurat jest bardzo dobrym pomysłem, bo będzie emitowany także na antenach innych stacji Polsatu. Zawsze to reklama dla Polsat News. A strony internetowej to przecież nie będzie, bo pan Sobierajski ma "inny model obecności w sieci".
Awatar
bardzo ważna osoba
06-06-2013 17:52

POLSAT 24 N HD, prędzej powstałby chyba Polsat News HD niż portal informacyjny PolsatNews.pl, z tego co widać po tym jaki rodzaj bycia w Sieci wybrała telewizja.
wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-06-2013 17:59

I to jest właśnie wkurzające. Trąbią w tym spocie jacy oni są fajni. Ochy i achy a ludzie oglądają i się podniecają, czym? Pustymi zdaniami. Oglądalność rośnie, fakt, ale bardzo wolno. W takim tempie to nawet żółw się nie porusza. Widać to im pasuje. A motłoch popatrzy na spot, powie no tak są fajni... Bardzo fajni.
Awatar
ważna osoba
07-06-2013 11:19

Jak zwykle Polsat News mnie zawiódł. Myślałem, że na 5-lecie wprowadzą jakieś zmiany, a tu jak zwykle nic.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2013 13:17

Powoli się przyzwyczajaj. Ja też się zawiodłem. Liczyłem chociaż na Iplę, ale też nic.Dalej tylko programy Superstacji i Polsatu Biznes. Z Polsatu News jedynie prognoza, graffiti i Wydarzenia. Po cichu myślałem też o stronie internetowej, że zrobią niespodziankę. Za dwadzieścia lat może, podkreślam może zmienią oprawę. Chyba, że ten kanał wcześniej upadnie. Wyniki oglądalności nie są wcale dobre jak informuje Polsat, żeby nawet 1 % nie mieć, wstyd.

Władze stacji nie ukrywają, że ich grupą docelową są przede wszystkim widzowie Polsatu. Liczą, że ten rok zakończą oglądalnością na poziomie 0,5-0,7 proc., a po trzech latach 1-1,5 proc.
Z dnia 7.06.2008 > http://media2.pl/...analu.html

Myślę, że głównym problemem tej stacji jest pan Henryk i oszczędności ( patrz zatrudnianie stażystów ). Przecież poszczególni pracownicy chcieliby, aby ich telewizja się rozwijała.
Awatar
ważna osoba
07-06-2013 13:42

Henryk Sobierajski niszczy tą stację i powinien odejść, może jakiś apel do Solorza o wyrzucenie tego nieudacznika.
Udostępnij ten temat